Over Novesta

Novesta is een executive search bureau met een zeer duidelijk en herkenbaar profiel voor kandidaten en opdrachtgevers. Herkenbaar omdat onze consultants langdurig, als partner, zijn verbonden aan onze organisatie. Authentieke mensen, herkenbaar en betrouwbaar en gericht op het lange termijn belang. Met een select aantal opdrachtgevers wordt door onze consultants al ruim 25 jaar intensief samengewerkt.

Uitsluitend management- en directieposities en essentiële specialistische functies

Wij richten ons uitsluitend op management- en directieposities en essentiële specialistische functies (zowel vast als interim) in Bouw, Vastgoed Infra, Vastgoed en Toeleverende industrieën. Ook zijn wij in toenemende mate actief voor woningcorporaties die op zoek zijn naar een slagvaardige no nonsens partner met kennis van zaken.

Novesta is specialist

Het onderscheidend vermogen van onze organisatie is zeer groot. Novesta is specialist. Zo heeft de opdrachtgever altijd te maken met iemand die de branche van A tot Z kent. Afzonderlijk, maar zeker gezamenlijk, beschikken wij over een enorm groot (wij denken het grootste in Nederland) en relevant netwerk in het vakgebied waarin onze opdrachtgever actief is.

Verder hanteren wij een daadkrachtige en goed geregisseerde werkwijze die gebaseerd is op gelijkwaardigheid en transparantie. Naast onze activiteiten op het gebied van W&S zijn wij, zeker bij vaste relaties, ook vaak sparringpartner en adviseur op het gebied van strategisch HR-beleid.