Over Novesta

Het niveau dat je zoekt

Novesta is gespecialiseerd in executive search en interim oplossingen. Al meer dan 25 jaar vinden, begeleiden en adviseren wij directeuren, managers en specialisten die bepalend zijn voor de koers van een organisatie. Wat ons uniek maakt, is dat onze consultants zich volledig gespecialiseerd hebben in één of meer van de segmenten woningcorporaties, bouw, vastgoed, infra en toeleverende industrieën.


Toonaangevend in bouw, vastgoed en huisvesting
Bij Novesta richten we ons op organisaties die bijdragen aan de bebouwde omgeving in Nederland en onze consultants zijn al vele jaren ingevoerd in hun specifieke vakgebied. We kennen de bedrijven die actief zijn in de betreffende markt, we begrijpen de ontwikkelingen en uitdagingen en weten welke mensen het verschil kunnen maken.

test

De essentie
Vanuit onze expertise weten we door te dringen tot de ziel van een onderneming. We herkennen alle subtiliteiten die nergens op papier staan, maar gezamenlijk de identiteit, mentaliteit en cultuur van jouw organisatie vormen. Zij vormen het kompas waarmee we zoeken, zowel binnen ons netwerk als daarbuiten.

Novesta ondersteunt bij de duurzame invulling van sleutelposities, biedt tijdelijke ondersteuning door middel van een interim-oplossing en geeft strategisch advies bij bedrijfsopvolging of overname.

test

Novesta
executive search

Persoonlijk, betrokken en verantwoordelijk. Dat is het kernmerk van onze aanpak. Wij verdiepen ons in mens en organisatie om de vraag zo goed mogelijk te doorgronden. Maatwerk met heldere verwachtingen, gericht op zorgvuldigheid en kwaliteit zonder onnodig lange procedures. executive search

Novesta biedt ook interim oplossingen

Een reorganisatie op handen, turn-around van een afdeling, tijdelijke vervanging of een groot project? Interim vraagstukken kennen zeer diverse aanleidingen. Wij staan al jaren in contact met de beste interim-managers binnen onze branches en beschikken over een hechte community, hiermee bieden we een snelle oplossing voor elke specifieke vraag. interim