Interim oplossingen

Snel en zorgvuldig

Onze interim-specialisten staan altijd voor u klaar. Zodra zich een personele uitdaging voordoet, komen we in actie. Dankzij de hechte interim community waarmee we in verbinding staan, vinden we snel een oplossing. Vaak al binnen één tot twee weken.
Expertise op afroep
Zoekt u iemand om een reorganisatie in goede banen te leiden of een plotseling vertrek van de zittende directeur op te vangen? Wij vinden de geschikte interim directeuren, verandermanagers, projectleiders of andere specialisten. Veel situaties zie je niet ruim van tevoren aankomen, zoals de uitval van een van uw mensen of een groot project waarvoor u direct extra capaciteit nodig heeft. Bij ons mag u rekenen op snelheid én zorgvuldigheid. Een interim-manager van Novesta heeft exact het profiel dat u zoekt, specifieke ervaring in uw branche en is op korte termijn beschikbaar.

Vergadering met het team Novesta executive search

Persoonlijk, betrokken en verantwoordelijk. Dat is het kernmerk van onze aanpak. Wij verdiepen ons in mens en organisatie om de vraag zo goed mogelijk te doorgronden. Maatwerk met heldere verwachtingen, gericht op zorgvuldigheid en kwaliteit zonder onnodig lange procedures.
executive search
logo met cirkels visual bollen met pijl visual

Wij vinden al 25 jaar directieleden, managers en specialisten die bepalend zijn voor de koers van een organisatie. Meer lezen?

over Novesta