Executive Search

Maatwerk door betrokken consultants

Bij Novesta vinden we gegarandeerd de directeur, manager of specialist die het beste bij uw organisatie past. Dat kunnen we alleen waarmaken doordat we zowel de branche als de mensen die erin actief zijn door en door kennen. Wat executive search bij Novesta uniek maakt, is dat we te allen tijde maatwerk bieden en onze verantwoordelijkheid nemen, ook na aanstelling.
De balans tussen proces en pragmatisme
  • Wij hechten waarde aan een duidelijk en transparant wervingsproces. We hebben hiervoor een eigen aanpak ontwikkeld, waarbij je inzicht hebt in elke stap. Zo houd je steeds de volledige controle en kun je achteraf je keuze onomwonden onderbouwen en verantwoorden.
  • Wij willen voorkomen dat het proces de uitkomst negatief beïnvloedt. De krapte op de arbeidsmarkt vraagt soms om meer snelheid van handelen. Daarnaast leent niet elke vacature voor publiciteit en soms is het verstandig om meer vertrouwelijk in de markt te sonderen. We volgen het proces, maar vertrouwen ook op ons beoordelingsvermogen en kennis van de markt om het juiste tempo en de juiste stappen te bepalen. We betrekken u als opdrachtgever altijd bij deze afweging en doen er op die manier alles aan om de beste kandidaat te selecteren.
Wij stemmen ons proces graag af op uw eigen voorkeuren, zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Samen leggen we de accenten en bepalen we onze vrijheid. Daarbij weet u zich verzekerd van ruim 25 jaar expertise in de hele keten van bouw & vastgoed, een krachtig netwerk van mensen in sleutelposities én een bewezen werving- en selectieproces.
Duurzame match
Alles wat we doen is gericht op een duurzame match. Geen hit & run. We leggen de basis voor een nieuwe toekomst van gezamenlijke groei voor kandidaat en opdrachtgever. Gaan beide binnen een jaar uit elkaar, dan nemen we onze verantwoordelijkheid. We beginnen een nieuwe search, zonder dat we hiervoor kosten in rekening brengen.

persoon in stoel leunt achterover Novesta biedt ook interim oplossingen

Een reorganisatie op handen, turn-around van een afdeling, tijdelijke vervanging of een groot project? Interim vraagstukken kennen zeer diverse aanleidingen. Wij staan al jaren in contact met de beste interim-managers binnen onze branches en beschikken over een hechte community, hiermee bieden we een snelle oplossing voor elke specifieke vraag.
interim
bollen met pijl visual bollen met pijl visual

Wij vinden al 25 jaar directieleden, managers en specialisten die bepalend zijn voor de koers van een organisatie. Meer lezen?

over Novesta