Uw organisatie heeft een concrete vacature. Ideale kandidaten zijn echter schaars en daardoor lastig te vinden. De werving en selectie van een nieuwe manager blijft echter cruciaal voor de richting die een afdeling of de onderneming als geheel inslaat. Het is een proces dat zeer specifieke vaardigheden vereist.

Novesta beschikt over deze vaardigheden en heeft daarnaast zeer uitgebreide kennis van de markt en de mensen die hierin werkzaam zijn. Novesta ondersteunt u op professionele wijze en verzorgt voor u het gehele wervingstraject. Door een gedegen werkwijze intensiveren en versnellen wij het zoeken naar de best passende persoon. Wij koppelen ons grote netwerk aan een zeer inventieve wervingsmethode.

Specialist
De bouw- en vastgoedbranche kent Novesta als onafhankelijke specialist bij het vinden van de best toegeruste professionals. Succes hangt samen met de kwaliteiten van de mensen binnen uw organisatie. Aan uw succes leveren wij daarom graag een bijdrage, met werving & selectie en executive search van management- en directiefuncties. Kernbegrippen zijn hierbij: open, evenwichtig, ondernemend, onorthodox, grondige specialistische marktkennis, resultaatgericht en oog voor talent. 

Netwerk
Novesta beschikt over een geweldig netwerk, opgebouwd door jarenlange contacten in de bouw- en vastgoedbranche, met de focus op management- en directiefuncties. Ons netwerk gaat veel verder dan alleen een database met namen. Wij kennen onze kandidaten voor functies door de hele bouwwaardeketen heen.