Onze werkwijze

Contact met Novesta kan op verschillende momenten in je carrière nuttig zijn. Uiteraard als je je niet meer prettig voelt in je huidige functie of zelfs acuut op zoek bent naar een andere baan. Het kan echter ook een moment van strategische reflectie zijn. Je wilt weten of je met je huidige functie nog op het juiste spoor zit in het licht van je ambities. Wij helpen je graag bij deze afweging. 

Grote marktkennis

Novesta beschikt over zeer uitgebreide kennis van de markt en kent nagenoeg alle bedrijven die in deze markt opereren. Overeenkomsten, verschillen en nuances zijn daarom bekend. Indien je toegang wil hebben tot een groot deel van de mogelijkheden in de markt en hierbij een ter zake kundige adviseur kunt gebruiken dan zijn wij je ideale partner. Wij hebben niet alleen een uitgebreid overzicht van concrete vacante posities maar kennen ook de posities waarbij de opdrachtgever vertrouwelijk te werk wil gaan. Men wil bijvoorbeeld pas schakelen indien de juiste kandidaat daadwerkelijk in beeld is.

Hoe gaat het in zijn werk?

Je maakt je interesse kenbaar bij Novesta. In contact treden met onze mensen kan via telefoon of mail. Wanneer je een bericht stuurt laten we je binnen 3 dagen weten of je profiel voldoende aansluiting heeft binnen onze huidige en/of verwachte opdrachtenportefeuille. Je kunt dit eerst ook telefonisch met onze consultants afstemmen. Indien we verwachten wij op korte of middellange termijn iets voor elkaar te kunnen beteken; dan maken we een persoonlijke afspraak. Je persoonlijkheid, motivatie en interesses tellen minstens zo zwaar als inhoudelijke competenties.In een persoonlijk onderhoud bij ons op kantoor (Meppel, Vught, Leusden) of op een neutrale locatie bespreken we je ambitie en wensen en kunnen we inzoomen op concrete mogelijkheden. Volgt er een gesprek voor een positie die wij hebben besproken of een algemeen oriënterend gesprek bij een opdrachtgever waar je graag mee in contact komt dan word je door je vaste contactpersoon op professionele wijze begeleid.

Tot slot

Onze focus ligt op werving- en selectietrajecten voor management- en directieposities in bouw en vastgoed. Maar ook vervullen wij op regelmatige basis interim opdrachten op dit vlak.