Werken bij Novesta

De bedrijfscultuur van Novesta is open, betrokken, dienstverlenend en ambitieus. Gezien de toonaangevende positie van onze organisatie creëeren we een hoge verwachting bij onze opdrachtgevers en kandidaten. We beschouwen onszelf als professioneel en resultaatgericht. Onze medewerkers werken zelfstandig en krijgen veel ruimte om eigen initiatieven te ontplooien en het werk op een eigen manier in te vullen.

Op alle niveaus zijn de medewerkers betrokken bij het primaire proces, alle medewerkers hebben contact met klanten, kandidaten en werken nauw met elkaar samen. Naast de aandacht voor het werk is er ook altijd tijd voor andere activiteiten. Bijvoorbeeld professionele ontwikkeling maar natuurlijk ook gezelligheid en ontspanning.

Onze primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn zeer concurrerend. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk, bij gebleken geschiktheid en ambitie, partner te worden in onze organisatie.

Wat wij doorlopend zoeken voor onze eigen organisatie zijn personen die zich aangetrokken voelen door bovenstaande opvattingen.

Meer weten of interesse om bij ons te komen werken? Neem dan contact met ons op.