Zoekt u werk in de bouw? U heeft momenteel een ruim vacatureaanbod om uit te kiezen. Dit voordeel kent ook een nadeel, want hoe vindt u in de hoeveelheid banen nog die ene speciale functie? Novesta is thuis in bouw- en vastgoed. Wij hebben ons gespecialiseerd in het bemiddelen van personen die werk in de bouw zoeken op management- of directieniveau. Als u interesse heeft in werk in de bouw voor het midden- en hoger kader, zijn wij uw ideale partner.

Aanbod werk in de bouw

Wanneer de economie stagneert, wordt er minder gebouwd. Er ontstaat meer behoefte aan personeel dat werk in de bouw ambieert. Het vacatureaanbod is de laatste tijd echter minder gestegen en het personeelsaanbod neemt ook af. Er gaan meer bouwkundigen met pensioen, en gelijktijdig komen minder afgestudeerden beschikbaar voor werk in de bouw. Voor het deel bouwkundigen dat wel beschikbaar is, zijn er meer vacatures om uit te kiezen. Als u dus werk zoekt in de bouw, zit u daardoor enerzijds in een bevoorrechte positie. Voornoemde trends kennen echter ook een nadeel. Indien u werk zoekt in de bouw wordt het steeds lastiger om in het huidige aanbod die ene functie met toekomstperspectief te vinden. De arbeidsmarkt is dynamischer dan ooit, met personeel dat vaker van werkgever wisselt en werk in de bouw zoekt in steeds uitdagendere functies. Voor werk in de bouw kunt u terecht komen bij bouwbedrijven, architectenbureaus, projectontwikkelaars en corporaties. Novesta helpt u graag bij het vinden van een op maat gesneden functie, zodat u werk in de bouw vindt bij een bedrijf die bij u past.

Frequent voorkomend werk in de bouw

Zoekt u werk in de bouw in het midden- en hoger kader? Wij hebben op dit niveau doorlopend ruim 50 vacatures openstaan. Bij middelgrote- en grote bedrijven, maar ook bij projectontwikkelaars, corporaties, bouwmanagementbureaus en gemeentes staan regelmatig functies vacant voor een projectleider, bedrijfsleider, hoofd bedrijfsbureau, technisch directeur, commercieel directeur of algemeen directeur.

Novesta, uw partner voor werk in de bouw?

Zoekt u een partner bij het vinden van een geschikte functie? Wij komen graag met u in contact, maar hebben eerst wat aanvullende gegevens van u nodig. Hieronder staat een overzicht van opdrachtgevers die werk bieden in de bouw.