Voor opdrachtgevers

Als je van plan bent om een cruciale vacature in te vullen en ondersteuning wenst van vakspecialisten met een schat aan ervaring, dan maken we graag een afspraak om de wensen te inventariseren. We kunnen ons voorstellen dat je er nog niet helemaal uit bent wat de beste aanpak is. Ook dan zijn we van harte bereid om onze dienstverlening nader toe te lichten en zo de keuze te vergemakkelijken.

Eerste voorwaarde voor succes in een werving en selectieprocedure is goed begrip van de organisatie waar voor we werven en een gevoel bij mens en cultuur.
Dat is moeilijk in woorden te vatten en ontstaat pas na persoonlijk contact. Daar hechten wij dan ook veel waarde aan.
Wij werken in opdracht en nemen de tijd voor het helder krijgen van de vraag.

Novesta is specialist

Novesta is al sinds 1998 een landelijk werkend executive search bureau met een zeer duidelijk en herkenbaar profiel voor kandidaten en opdrachtgevers. Herkenbaar omdat onze consultants langdurig, als partner, zijn verbonden aan onze organisatie. Met vele opdrachtgevers wordt al ruim 25 jaar intensief samengewerkt.
Wij richten ons uitsluitend op management- en directieposities (zowel vast als interim) in Bouw, Vastgoed, Infra, Toeleverende industrie├źn en Woningcorporaties die op zoek zijn naar een slagvaardige no nonsens partner met kennis van zaken.
Het onderscheidend vermogen van onze organisatie is zeer groot. Novesta is specialist. Zo heeft de opdrachtgever altijd te maken met iemand die de branche van A tot Z kent.
Afzonderlijk, maar zeker gezamenlijk, beschikken wij over een enorm groot (wij denken het grootste in Nederland) en relevant netwerk in het vakgebied waarin onze opdrachtgever actief is.
Verder hanteren wij een daadkrachtige en goed geregisseerde werkwijze die gebaseerd is op gelijkwaardigheid en transparantie. Naast onze activiteiten op het gebied van W&S zijn wij, zeker bij vaste relaties, ook vaak sparringpartner en adviseur op het gebied van strategisch HR-beleid.