Vastgoed banen

Bij Novesta vindt men algauw de juiste vastgoed banen. Wij zijn expert in het bemiddelen van kandidaten voor bouw- en vastgoed banen. Jaarlijks helpen wij honderden personen aan een baan in de bouwbranche. Vastgoed banen komen regelmatig voor, waardoor we te maken hebben met een ruim aanbod van vacature vastgoed. U heeft dus genoeg om uit te kiezen, maar weet u  nog wel wat u kiezen moet? Als kenner van de bouwsector helpen wij u graag bij het vinden van passende  vastgoed banen op midden- of hoger kaderniveau.

Vastgoed banen ruim aanbod

We constateren op de arbeidsmarkt een ruim aanbod van vacatures. Dit geldt niet alleen voor vastgoed banen. De economie is zich aan het herstellen, en er werd minder gebouwd met als gevolg minder vraag naar personeel. De vraag overstijgt echter al enige tijd het aanbod. Dit komt mede doordat er meer bouwkundigen met pensioen gaan dan dat er van een opleiding komen. Het gevolg is dat vacatures langer openstaan, en dat u ook meer vastgoed banen doorlopend voorradig zijn. Deze trend is niet in alle branches van de arbeidsmarkt waarneembaar. In de arbeidsmarkt heerst vaak dynamiek en mobiliteit. Personeel verwisselt vaker van baan, en gaat op zoek naar nog uitdagender vastgoed banen. U heeft tegenwoordig dus ruime keuze, en dit maakt het soms juist lastig om die ene speciale baan te vinden. Met Novesta als bemiddelingspartner is dit probleem gauw opgelost. Wij zijn expert op het gebied van personeelsbemiddeling voor de bouw en vastgoedbranche, met nadruk op personeel voor het midden- en hoger kader.

Vastgoed banen op midden- en hoger kaderniveau

U komt bij ons vooral vastgoed banen tegen op midden- en hoger kaderniveau. De volgende vastgoed banen komen bijvoorbeeld regelmatig in ons vacature-aanbod voor: directeur vastgoed, hoofd vastgoed of een project ontwikkelaar vastgoed. Wij hebben ruim 50 vacatures voor midden- en hoger kader personeel openstaan. Voor vastgoed banen op dit niveau vormt Novesta daarom de perfecte partner.

Novesta: de perfecte bemiddelingspartner

Indien u vastgoed banen op midden- en hoger kaderniveau ambieert, treden wij graag met u in contact. Graag ontvangen wij eerst aanvullende gegevens, informatie die uiteraard zeer discreet door ons behandeld zal worden. Wilt u een indruk krijgen van onze openstaande vastgoed banen? Hieronder ziet u een overzicht van actuele vastgoed banen voor midden- en hoger kaderpersoneel.