Vacaturesites

Wie vacaturesites zoekt voor functies op management- of directieniveau, stopt de zoektocht bij Novesta. Als kenner van de bouwsector hebben wij ons gespecialiseerd in het bemiddelen van bouwpersoneel op midden- of hoger kaderniveau. Met deze specialisatie onderscheiden wij ons niet alleen van andere vacaturesites, wij zijn met onze werkwijze ervan overtuigd dat wij u voor dergelijke functies beter kunnen bemiddelen dan andere vacaturesites.

De arbeidsmarkt is volop in beweging, en het aantal vacatures blijft constant. Met Novesta als bemiddelingspartner vindt u niet alleen wat u zoekt, maar ook de werkomgeving die het beste bij u past.

Vacaturesites zijn gewild

Ontelbare vacaturesites hebben hun weg naar het internet gevonden. Vacaturesites danken hun bestaan aan het ruime vacatureaanbod dat tegenwoordig kenmerkend is voor veel sectoren van de arbeidsmarkt. U zult ontdekken dat u bij het bekijken van de diverse vacaturesites vaak meerdere keuzes heeft. Meer vacaturesites genereren meer kansen. De komende tijd zal het aanbod niet afnemen. Er heerst momenteel een vergrijzingsgolf. Er gaan meer personen met pensioen. Tegelijkertijd stroomt er onvoldoende personeel in. Aan de ene kant is het prettig dat u meer vacaturesites heeft om de baan te vinden die u ambieert. Aan de andere kant vindt u het wellicht lastiger om de juiste keuze te maken. Indien u bouwfuncties ambieert op kaderniveau, is Novesta de geschikte bemiddelingspartij. Wij hebben op dit niveau regelmatig functies openstaan bij een bouwbedrijf, projectontwikkelaar, architect, gemeente, bouwmanagementbureau of corporatie.

Novesta onderscheidt zich van andere vacaturesites

Doordat wij ons hebben gericht op kaderpersoneel in de bouwsector, onderscheiden we ons in die zin van andere, breder georiënteerde vacaturesites. Aan de andere kant zijn wij wel landelijk georiënteerd, waardoor de kans van slagen voor het vinden van functies op midden- of hoger kaderniveau bij ons vrij hoog is. Dit is niet bij alle vacaturesites het geval. In tegenstelling tot andere vacaturesites die u wellicht bezocht heeft, zult u bij ons ervaren dat wij altijd minimaal 50 vacatures voor kaderpersoneel open hebben staan.

Andere vacaturesites te onpersoonlijk? U bent welkom bij Novesta

Wij nemen graag contact met u op, als u functies in de bouw ambieert op management- of directieniveau. Wilt u ons eerst wat aanvullende informatie toesturen? Uiteraard worden uw gegevens discreet behandeld. Hieronder ziet u een aantal vacatures. U mag zelf beslissen of deze functies u meer aanspreken dan de functies die u bij andere vacaturesites aantreft.