Het aantal vacatures in vastgoed is ruim aanwezig, en daarmee de kans op het vinden van een nieuwe uitdagende baan. Als u op zoek bent naar vacatures in vastgoed op niveau, komt u vanzelf bij Novesta terecht. Wij zijn thuis in de bouw- en vastgoedbranche en hebben ons gespecialiseerd in het bemiddelen van personeel voor vacatures in vastgoed op management- of directieniveau. Als u op zoek bent naar een specialist die u op dit gebied kan adviseren en bemiddelen, is Novesta voor u de ideale partij.

Continue aanbod van vacatures in vastgoed

Een trend die al langere tijd in alle branches van de arbeidsmarkt waarneembaar is, is een neergang in vacatures. Deze trend zal zich naar verwachting in de nabije toekomst voortzetten. Een aantal oorzaken zijn hiervoor op te noemen. We hebben enerzijds te maken met een vergrijzingsgolf. Er gaan meer bouwkundigen met pensioen dan er van school komen. Anderzijds is de stagnatie van de economie van invloed op de afname in het aantal vacatures in vastgoed. Als het minder goed gaat met de economie, wordt er ook minder gebouwd. De personeelsbehoefte neemt hierdoor af. Het personeelsaanbod stijgt echter niet evenredig mee, waardoor vacatures in vastgoed steeds langer open blijven staan. U heeft vervolgens meer vacatures in vastgoed om uit te kiezen. Daarom hebben we tegenwoordig te maken met een zeer dynamische arbeidsmarkt, waarin personeel vaker van werkgever verwisselt en vaker kiest voor uitdagende banen. Ontdekt u in het aanbod aan vacatures in vastgoed nog wel de baan die bij u past?

Vacatures in vastgoed bij Novesta

Bij Novesta is er voor vacatures in vastgoed altijd veel vraag naar personeel voor het midden- en hoger kader. Op dit niveau hebben wij een ruim aanbod van vacatures openstaan, waardoor wij voor vacatures in vastgoed voor dit kader uw ideale bemiddelingspartner vormen. De volgende functies komen regelmatig voorbij: directeur vastgoed, hoofd vastgoed of een project ontwikkelaar vastgoed.

Novesta, uw expert voor vacatures in vastgoed?

Als het u aanspreekt, komen wij graag met u in contact om u te bemiddelen voor vacatures in vastgoed op niveau. Wij hebben wel wat aanvullende gegevens van u nodig, die uiteraard vertrouwelijk zullen worden behandeld. Een actueel overzicht van vacatures in vastgoed vindt u hier.