Vacatures in de GWW-sector

In de bouwbranche is Novesta specialist. In de GWW-sector bieden wij al jaren werk aan personeel op midden- en hoger kaderniveau. Wellicht is het u opgevallen dat er momenteel een groot aantal vacatures in de GWW-sector openstaat. Toch wil dit niet automatisch inhouden dat het ook eenvoudiger is geworden de ideale baan in de GWW-sector te vinden. Novesta bemiddelt jaarlijks honderden personen aan een passende baan in bouw en vastgoed. Indien u vacatures in de GWW-sector zoekt op management- en directieniveau, is Novesta de bemiddelingspartner bij uitstek.

Aantal vacatures in GWW-sector stijgt

Dankzij het bloeien van de economie is de bouwproductie de laatste tijd toegenomen. Logischerwijs is er ook meer vraag naar personeel voor de GWW-sector. Net zoals in de gehele arbeidsmarkt, is ook in de GWW-sector het aantal vacatures toegenomen. De verwachting is dat dit de komende tijd niet zal veranderen. Dit komt omdat we naast de stijgende bouwproductie ook te maken hebben met een vergrijzingsgolf. Er gaan meer bouwkundigen met pensioen dan er van een opleiding komen. Door al deze ontwikkelingen is de huidige arbeidsmarkt dynamischer dan ooit. Men verandert vaker van werkgever en kiest daarbij voor banen met meer toekomstperspectief. De mobiliteit in de bouw ligt hierbij op het landelijke gemiddelde. Bent u op zoek naar een passende baan in de GWW-sector? Als u een bemiddelingspartner zoekt voor functies op midden- en hoger kaderniveau in de GWW-sector, is Novesta uw beste keuze.

Novesta’s meest voorkomende vacatures in de GWW-sector

Vacatures die Novesta het meest worden behandeld betreffen vacatures op directie-, staf- en bestuursniveau. In de GWW-sector kunt u hierbij bijvoorbeeld denken aan vacatures voor een projectleider of (adjunct) directeur Beton- en Waterbouw. Wij doen zaken met middelgrote- en grote bedrijven. Onder onze opdrachtgevers bevinden zich projectontwikkelaars, woning corporaties, bouwmanagementbureaus en gemeentes. Doorlopend staan er ruim 50 vacatures voor midden- en hoger kaderpersoneel open. Hiertussen bevinden zich altijd vacatures in de GWW-sector.

Uw ideale partner voor functies in de GWW-sector

Novesta is uw ideale bemiddelingspartner voor kaderfuncties in de GWW-sector. Wanneer u ons wat aanvullende gegevens stuurt, komen wij graag met u in contact. Wij zullen uw gegevens vertrouwelijk in behandeling nemen. Hier kunt u in het vacatureoverzicht bekijken welke vacatures er in de GWW-sector vacant zijn.