Als kenner van de bouwbranche helpt Novesta jaarlijks een groot aantal bouwkundigen bij het vinden van geschikte vacatures in de bouw. Het zal u niet ontgaan zijn dat het aantal vacatures in de bouw is afgenomen. U heeft daardoor minder makkelijk de kans op het vinden van een geschikte, uitdagende functie. Hier zit echter ook een minder voordelig aspect aan vast. Het wordt voor personeel steeds lastiger om in het huidige aanbod nog de speciale vacatures in de bouw eruit te lichten. Novesta kan u een uitweg bieden. Voor vacatures in de bouw op management- of directieniveau zij wij uw ideale partner.

continue aanbod vacatures in de bouw

Hoe komt het dat het aantal vacatures voor de bouw constant blijft? Een aantal redenen is hiervoor op te noemen. Om te beginnen wordt er in tijden van economische stagnatie minder gebouwd. Hierdoor ontstaat er meer behoefte aan bouwpersoneel. Het personeelsbestand groeit echter niet evenredig, waardoor vacatures in de bouw langer open blijven staan en in sommige gevallen zelfs helemaal niet meer ingevuld worden. Het aantal bouwkundigen dat afstudeert, is minder dan het aantal bouwkundigen dat met pensioen gaat. De vergrijzinggolf is waarneembaar in alle sectoren van de arbeidsmarkt. Men constateert een overschot aan vacatures, waardoor de dynamiek en mobiliteit toeneemt. U heeft dus meer kansen voor het vinden van een uitdagende nieuwe functie. Bij welke bedrijven treft u in overschot aan vacatures voor de bouw aan? Bij bouwbedrijven, architectenbureaus, projectontwikkelaars en corporaties staan regelmatig vacatures open. Als u behoefte heeft aan een deskundige die de beste vacatures in de bouw voor u selecteert, is Novesta uw partner.

Vacatures voor bouwfuncties op niveau

Welke vacatures voor de bouwbranche komen regelmatig bij Novesta voorbij? Vacatures voor de functies projectleider, bedrijfsleider, hoofd bedrijfsbureau, technisch directeur, commercieel directeur en algemeen directeur. Deze functies staan gewoonlijk open bij middelgrote- en grote bedrijven, maar wij bemiddelen ook voor projectontwikkelaars, corporaties, bouwmanagementbureaus en gemeentes. Op midden- en hoger kaderniveau hebben wij doorlopend ruim 50 vacatures voor de bouw vacant staan.

Novesta’s vacatures in de bouw

Wij treden graag met u in contact, zodat wij u kunnen adviseren over geschikte vacatures in de bouw op uw vakgebied. U treft hieronder een overzicht aan van openstaande vacatures in de bouw.