Vacatures bij een woningstichting vinden

Vacatures bij een woningstichting zijn regelmatig vacant. Dit is een direct gevolg van het stijgende vacatureaanbod, een trend die in alle sectoren van de arbeidsmarkt te bemerken valt. Er zijn dus niet alleen kandidaten voor vacatures bij een woningstichting nodig. Het aanbod in vacatures is dusdanig ruim, dat ook de behoefte aan deskundige bemiddelingspartners is toegenomen. Indien u op zoek bent naar vacatures bij een woningstichting of –corporatie, maken wij u graag op attent op onze specialiteit. Novesta is expert in bouw en vastgoed, en in het bemiddelen van personeel op midden- en hoger kaderniveau. Ambieert u een kaderfunctie bij een woningstichting? Dan is Novesta de geschikte partij voor u.

vacatures bij een woningstichting komen frequent voor

De arbeidsmarkt kenmerkt zich door een tekort aan vacatures, een overschot aan mogelijkheden en is dynamischer dan ooit. Niet alleen vacatures bij een woningstichting komen frequent voor, maar in alle sectoren ondervindt men dat de vraag naar personeel het aanbod overstijgt. De komende tijd zal hier weinig verandering in komen. Dit heeft alles te maken met de vergrijzing, die meer uitstroom dan instroom van personeel veroorzaakt. Dat vacatures bij een woningstichting vaker voorkomen heeft ook nog een andere oorzaak. Het gaat steeds beter met de economie, en dus zal opnieuw worden gebouwd. Een logisch gevolg hiervan is dat er meer behoefte is aan bouwpersoneel. U bevindt zich in een voordelige situatie. U heeft immers meer vacatures bij een woningstichting om uit te kiezen. Een nadeel kan echter zijn dat u het hierdoor ook lastig vindt om te besluiten welke vacatures bij een woningstichting het beste bij uw wensen passen. Novesta biedt uitkomst, als u op zoek bent naar vacatures bij een woningstichting op midden- of hoger kaderniveau.

Novesta’s vacatures bij een woningstichting

Novesta bemiddelt personeel voor middelgrote- en grote bouwbedrijven, projectontwikkelaars, bouwmanagementbureaus, corporaties en gemeentes. Op midden- en hoger kaderniveau kunnen vacatures bij een woningstichting de volgende functies betreffen: projectontwikkelaar, projectleider of overige functies op midden- en hoger kaderniveau. Novesta bemiddelt ook personen op directie-, staf- en bestuursniveau.

Actuele vacatures bij een woningstichting

Graag zoeken wij contact met u, indien u voor vacatures bij een woningstichting op kaderniveau bemiddeld wenst te worden. Wij stellen het op prijs als u ons eerst wat aanvullende gegevens toestuurt. Deze gegevens worden uiterst discreet behandeld. Hier ziet u welke vacatures bij een woningcorporatie vacant zijn.