Vacature directeur

Als specialist in de bouw, is Novesta niet meer weg te denken uit bouw en vastgoed. Op dit deel van de arbeidsmarkt fungeren wij als partner voor personen die op zoek zijn naar functies op management- of directieniveau. Een vacature voor een directeur komt regelmatig bij ons voor. U kunt hierbij denken aan een vacature voor technisch directeur, commercieel directeur of algemeen directeur. Bent u op zoek naar een vacature voor directeur in de bouwsector, dan zijn wij voor u de geschikte partner.

Het ontstaan van een vacature voor een directeur

Het is u wellicht opgevallen dat de vacature voor directeur in de bouw heel regelmatig voorbij komt. De economie heeft een stagnatie doorgemaakt, met als gevolg dat de bouwproductie is gedaald. Het vacatureaanbod is echter nog altijd groot. Omdat de vraag naar personeel in de bouw echter groter is dan het aanbod in personeel, hebben we te maken met een arbeidsmarktkrapte. Een vacature voor een directeur staat dus langer open. De arbeidsmarktkrapte wordt mede beïnvloed door de vergrijzing. In andere branches geldt hetzelfde: de mobiliteit in de bouw ligt op het landelijke gemiddelde. Men verandert vaker van werkgever. Dit maakt dat de bouwbranche een dynamische bedrijfstak is geworden. Voor een vacature kan een directeur kiezen uit een ruim aanbod. Dan wilt u natuurlijk kiezen voor de vacature voor directeur die het beste bij uw capaciteiten en wensen past. De vacature voor directeur die u bij Novesta aantreft, zou bijvoorbeeld een functie kunnen zijn bij een bouwbedrijf, een projectontwikkelaar, architectenbureau, gemeente of woningcorporatie.

Novesta’s vacature voor een directeur

De functies die het meest voorkomen bij Novesta, zijn de functies projectleider, bedrijfsleider, hoofd bedrijfsbureau, technisch directeur, commercieel directeur en algemeen directeur. Novesta is daar aanwezig waar een vacature voor een directeur openstaat óf daar waar andere bouwvacatures op management- en directieniveau vacant zijn. Doorlopend hebben wij ruim 50 bouwvacatures voor het midden- en hoger kader. Als u hiertussen de vacature voor directeur aantreft die u ambieert, dan willen wij u hiervoor graag bemiddelen.

Een geschikte vacature voor directeur vinden

Met Novesta als partner, vindt u zeker de vacature voor directeur die bij u past. Wij komen graag met u in contact. Wij zullen uw gegevens uiteraard zeer discreet behandelen. Hieronder treft een overzicht aan van vacatures. Wellicht bevindt zich daartussen precies de vacature voor directeur waarnaar u op zoek bent.