Vacature bouw

Wie ‘vacature bouw’ intypt bij zoekmachines, komt bij Novesta terecht. En met reden. Als geen ander weet Novesta wat een vacature bouw is. Wij zijn gespecialiseerd in de vacature in de bouw. Als kenner van dit deel van de arbeidsmarkt, hebben wij vele honderden personen hiervoor kunnen bemiddelen. Bent u bouwkundige en zoekt u een vacature in de bouw? Dan is Novesta een geschikte partij voor u.

Een ruim aanbod van vacatures in de bouw genereert automatisch veel kansen op een goede baan. Het zoeken naar die ene geschikte vacature in de bouw blijft door het huidige vacatureaanbod lastig. De hoeveelheid kansen is afgenomen waardoor het een hele uitdaging wordt een passende vacature bouw te vinden. Zoekt u de vacature in de bouw die het beste bij u past? Dan doet u er goed aan een specialist in te schakelen. Vooral voor de vacature bouw op management- of directieniveau is Novesta een geweldige partner.

Hoe een vacature in de bouw ontstaat

In tijden van economische groei wordt er veel gebouwd. Hierdoor ontstaat de conjuncturele vacature in de bouw. Momenteel hebben we te maken met een lage economische conjunctuur. Er is nog een beweging waarneembaar die leidt tot een vacature in de bouw: de vergrijzinggolf. De komende jaren zullen meer bouwkundigen met pensioen gaan dan er van school komen. Het aantal bouwkundigen dat beschikbaar is voor de arbeidsmarkt wordt kleiner. Een vacature in de bouw blijft hierdoor steeds langer openstaan. Steeds vaker worden functies niet meer ingevuld. Een vacature in de bouw treft u aan bij een bouwbedrijf, projectontwikkelaar, architect, gemeente of woningcorporatie.

De meest voorkomende bouwvacature bij Novesta

De meest voorkomende vacature bouw bij Novesta is de vacature voor technisch-, commercieel- en algemeen directeur. Ook de vacature bouw op managementniveau behandelen wij met grote regelmaat: projectleider, projectbegeleider, bedrijfsleider of hoofd bedrijfsbureau. De gemiddelde vacature bouw betreft een functie bij een groot of middelgroot bouwbedrijf. Ook werken wij regelmatig voor een projectontwikkelaar, corporatie, bouwmanagementbureau of gemeente. Novesta heeft voor u de vacature bouw op management- en directieniveau. Wij hebben doorlopend minimaal 50 vacatures bouw op midden- en hoger kader.

Novesta, uw specialist?

Zoekt u een partner voor uw vacature in de bouw? Dan komen wij graag met u in contact. Graag ontvangen wij dan uw gegevens, die wij zeer vertrouwelijk zullen behandelen. Onderstaand treft u een aantal vacatures uit de rubriek ‘vacature bouw’.