Technische vacatures

Technische vacatures komt men steeds minder vaak tegen. Dit betekent dat u minder snel een kans heeft op het vinden van een geschikte baan. De hoeveelheid technische vacatures bemoeilijkt de zoektocht maar niet persé onmogelijk. Welke technische vacatures passen het beste bij u? Als u op zoek bent naar technische vacatures op management- of directieniveau is Novesta een geschikte partij om u bij te staan bij het vinden van een passende baan. Wij hebben al honderden personen voor u bemiddeld voor technische vacatures op midden- en hoger kaderniveau.

Waarom technische vacatures regelmatig voorbij komen

Hoe komt het dat het aanbod technische vacatures gelijk is gebleven? Verschillende redenen zijn hiervoor te noemen. Als de economie stagneert, wordt er minder gebouwd. Logischerwijs daalt dan ook de vraag naar bouwpersoneel. Technische vacatures zijn dan minder vaak vacant. Dat het aantal technische vacatures is gedaald, heeft ook te maken met de toenemende vergrijzing. De komende jaren gaan er minder mensen met pensioen, men werkt langer door. De uitstroom van personeel is echter nog altijd groter dan de instroom. Deze ontwikkeling geldt voor alle sectoren. We hebben dan ook te maken met een ruime arbeidsmarkt. Voor u betekent dit dat u selectiever zal zijn voordat u kiest voor een nieuwe technische vacatures. De huidige arbeidsmarkt kenmerkt zich door stagnatie en inmobiliteit. De stap naar een andere werkgever wordt minder snel gemaakt, en men kiest voor zekerheid en rust. Kortom bij het maken van een goede keuze is advies van een consultant belangrijk. Omdat het bij het huidige aantal vacatures soms lastig is een goede keuze te maken, biedt Novesta uitkomst. Wij zijn thuis in bouw en vastgoed, en hebben ons gespecialiseerd in het bemiddelen van kandidaten op midden- en hoger kaderniveau.

Technische vacatures bij Novesta

Als het gaat om technische vacatures bij Novesta, moet u vooral denken aan functies als projectleider, technisch directeur, hoofd bedrijfsbureau et cetera. Dit betreffen vooral technische vacatures bij middelgrote- en grote bedrijven in de bouw. Op management- en directieniveau komen bij ons ook technische vacatures voor bij projectontwikkelaars, corporaties, bouwmanagementbureaus en gemeentes.

Technische vacatures voor het midden- en hoger kader

Wij zijn graag uw partner als u bemiddeld wilt worden voor technische vacatures op midden- en hoger kaderniveau. Voordat wij met u in contact treden, hebben wij wel wat aanvullende gegevens van u nodig. Wij zullen uiteraard zeer discreet met uw gegevens omgaan. Hieronder vindt u een selectie technische vacatures die momenteel vacant zijn.