- In één dag een stevig wetenschappelijk onderbouwd en helder inzicht in uw Management Team
- Bespaar op kosten, voorkom het aannemen van niet-passende werknemers
- Scan wordt uitgevoerd door geaccrediteerde consultants met jarenlange ervaring
- Goede referenties, ervaring met meer dan dertig bouw- en civieltechnische bedrijven
- Lage investering, hoge opbrengsten

In een wereld waar alle cv’s op elkaar lijken en waar sollicitatiegesprekken voor zowel kandidaat als werkgever vooral worden benut om het beste beentje voor te zetten, is het lastig om een volledig en goed inzicht te krijgen van de persoon tegenover je. Een goede scan (gebaseerd op Facet5) kan hierbij helpen. Het stelt u in staat een snelle, zorgvuldige, goed onderbouwde keus te maken. Een goede scan laat de inpasbaarheid van een nieuwe medewerker in uw organisatie zien. Vooral in combinatie met een scan van uw Management Team is Facet5 een uitermate sterke en betrouwbare manier om de sterke punten èn de aandachtspunten van uw Managementeam bloot te leggen. Een goede scan geeft richting en houvast. 

Wat is Facet5?
Facet5 is de sterkste en helderste online persoonlijkheidsvragenlijst van dit moment. Het geeft managers en hr-professionals snel inzicht in hoe mensen verschillen in hun gedrag, motivatie, houding en ambitie in diverse situaties. Bijvoorbeeld in stresssituaties. Facet5 is een buitengewoon krachtig instrument omdat het wetenschappelijk grondig is onderbouwd én klare taal spreekt.

Vragen
Een scan levert een uitgebreid en zeer toegankelijk persoonlijk rapport op en geeft antwoord op vragen als:
- Wat zijn sterke en minder sterke kanten van de (nieuwe) medewerker?
- Wat kan ik in de praktijk van hem/haar verwachten?
- Hoe kan ik de manager van deze persoon houvast bieden in de aansturing?
- In welke competenties kan mijn medewerker nog groeien?
- Hoe is deze inpasbaar in een bestaand team?
- Hoe werkt dit team samen en wat zijn mogelijkheden voor verbetering?

Novesta heeft een exclusieve samenwerking met Facet5 voor de scan van uw Management Team voor de bouw- en infrabranche. Dit instrument vindt u dus nergens anders.

Bij werving- en selectieopdrachten wordt de Facet5 inmiddels standaard door ons ingezet. Hiervoor worden geen meerkosten in rekening gebracht. Wel levert het u meer op: een gedegen en goed onderbouwde analyse met richting en houvast. Met aantoonbaar minder uitval en beter presterende medewerkers. 

Novesta gebruikt sinds 2008 Facet5. Inmiddels hebben wij enkele honderden scans uitgevoerd, ook van Management Teams. Wilt u enkele referenties of een gesprek over de toepasbaarheid voor uw organisatie, neem dan contact op met Novesta. Met alle plezier zenden wij u een voorbeeldrapportage.

Meer informatie over Facet5 vindt u op https://www.novesta.nl/persoonlijkheidsonderzoek