Als expert in het bemiddelen van kandidaten voor vacatures in de bouw op midden- en hoger kaderniveau, komen er bij Novesta regelmatig vacatures op het gebied van projectontwikkeling beschikbaar. Indien u ervaring heeft in projectontwikkeling en een kaderfunctie ambieert, zijn wij voor u de ideale partij om u voor vacatures in de projectontwikkeling te bemiddelen.

Functies in projectontwikkeling regelmatig  vacant

Het is u waarschijnlijk opgevallen dat het aantal vacatures in de bouw aanzienlijk is toegenomen. Dit geldt ook voor vacatures op het gebied van projectontwikkeling. Bij een groeiende economie wordt er meer gebouwd. Naast de nieuwe wijken, wordt er meer aan herontwikkeling gedaan en er worden uitbreidingsgebieden ontwikkeld. Als gevolg hiervan komen er meer functies beschikbaar op het gebied van projectontwikkeling.  De stijging van het aantal vacatures is ook in andere sectoren van de arbeidsmarkt te bemerken. We hebben tegenwoordig te maken met een ruim vacatureaanbod. De vergrijzing, die meer uitstroom dan instroom genereert, werkt dit mede in de hand. De vraag naar bouwpersoneel overstijgt het aanbod. Voordelig voor u, als u op zoek bent naar een baan in de projectontwikkeling. Het is een dynamische arbeidsmarkt met veel kansen die u op het gebied van projectontwikkeling zou kunnen benutten. Wellicht heeft u behoefte aan deskundige ondersteuning. In dat geval is het voor u goed om te weten dat Novesta thuis is in de bouwbranche, en sinds jaar en dag honderden personen aan een functie op midden- of hoger kaderniveau helpt. Dit betreffen regelmatig vacatures in de projectontwikkeling. Bent u de volgende die wij zullen bemiddelen?

Deskundig op gebied van projectontwikkeling

Als u met Novesta bekend bent, zult u weten dat wij doorlopend ruim 50 vacatures op midden- of hoger kaderniveau hebben openstaan. Deze functies komen voor bij middelgrote- en grote bedrijven, projectontwikkelaars, corporaties, bouwmanagementbureaus en gemeentes. Functies waar u op gebied van projectontwikkeling aan kunt denken zijn hoofd projectontwikkeling, projectleider en projectontwikkelaar. Wij vervullen voornamelijk functies op directie- of managementniveau.

Dé bemiddelingspartner op gebied van projectontwikkeling

Ambieert u een kaderfunctie in de projectontwikkeling? Dan willen wij graag contact met u opnemen. Hiervoor zijn wel wat gegevens vooraf nodig, die vertrouwelijk in behandeling genomen zullen worden. Hieronder kunt u zien welke vacatures er in de projectontwikkeling openstaan.