Organisaties zijn succesvol wanneer de talenten van de medewerkers en de doelen van de organisatie in evenwicht zijn. Bij de juiste interactie tussen mens en organisatie ontstaat voor beide partijen een aanzienlijke meerwaarde. Voor de organisatie is het volgens ons zelfs de meest bepalende factor voor succes van de onderneming.

Novesta is een toonaangevende speler en wil ook in de toekomst een toonaangevend top-3 adviesbureau zijn voor het vinden van de juiste persoon op de juiste plaats in de specialistische omgeving van bouw en vastgoed. Novesta laat zich hierbij leiden door haar klanten, kandidaten, vakkennis, maatschappelijke ontwikkelingen en wetenschappelijke inzichten.

In de beginfase van onze ontwikkeling lag het accent van het dienstenpakket van Novesta vooral op werving, selectie en loopbaanvraagstukken. Geleidelijk aan is het werkterrein inmiddels verbreed met advies inzake bedrijfsovernames en bedrijfsopvolging.

Naast ons jarenlange specialisatie en focus op de Nederlandse markt zijn wij voor onze Nederlandse opdrachtgevers ook actief in en buiten Europa.
De bedrijfscultuur van Novesta is informeel, maatschappelijk betrokken en mensgericht maar tegelijkertijd ook professioneel en ondernemend. Centraal staat hierbij het waarmaken van de verwachtingen bij onze relaties. Medewerkers krijgen veel ruimte om nieuwe initiatieven te ontplooien en op eigen wijze het werk in te vullen.

Hoewel de ervaring van haar medewerkers varieert van een of enkele jaren tot meer dan 15 jaar ervaring als senior consultant hebben de medewerkers gemeen dat zij zich uitstekend  thuis voelen in onze doelstellingen en bedrijfscultuur.

www.novesta.nl