Onze kernwaarden

Passie en ervaring

Oprechte interesse in mens en maatschappij bepaalt ons succes. Van daaruit richten wij ons op wat medewerkers en organisaties met elkaar verbindt. Onze medewerkers krijgen veel ruimte om nieuwe initiatieven te ontplooien en op eigen wijze het werk in te vullen. Centraal staat hierbij het waarmaken van de verwachtingen bij onze relaties.

Door integer te handelen, vertrouwelijkheid te waarborgen, zelfkritisch te blijven en een goede relatie te koesteren, zijn we in staat geweest om een heel aantal prominente bedrijven blijvend aan ons te binden. In enkele gevallen al twintig jaar en daar zijn we best trots op.

Focus en verdieping

Door de jarenlange focus op Bouw en Vastgoed met meerdere consultants hebben we een zeer uitgebreid netwerk opgebouwd. Dat gaat verder dan alleen een database met namen. Wij kennen mensen persoonlijk. Daardoor kennen we hun achtergrond en hun drijfveren. De kandidaten die wij spreken zijn doorgaans mensen met passie, doelen en ambities.

Onze consultants helpen hen in de oriƫntatie op de toekomst. Wij schuwen de kritische noot daarin niet. Een ander geluid helpt in het vormgeven van een zinvol toekomstplan. Wie ben je, waar wil je naar toe en hoe kom je daar? Op basis van ons netwerk en onze marktkennis doen wij suggesties en leggen, daar waar het passend is, contact met onze opdrachtgevers. Opdrachtgevers krijgen op basis van onze intensieve gesprekken met kandidaten een afgewogen toelichting op hun kandidatuur.

Samenwerken en resultaat

Om goed te kunnen selecteren is niet alleen onze inzet van belang. Ook de opdrachtgever moet zich bewust zijn van de impact die het aanstellen van een nieuwe manager kan hebben. Zorgvuldigheid in selectie en zorgvuldigheid in de uitvraag zijn beiden even belangrijk. Samenwerken is de sleutel tot succes. Elke relatie begint met aftasten, ontwikkelt zich door te geven en te nemen en bloeit door te delen. Als je elkaar vertrouwt kun je informatie met elkaar delen en elkaar aanspreken op ieders verantwoordelijkheid.

Kortom, we kennen deze branche tot in de haarvaten. We weten hoe bedrijven ontstaan zijn, welke veranderingen ze hebben doorgemaakt, wie daar voor verantwoordelijk zijn geweest en vooral ook welke kennis nu gevraagd wordt. We houden vinger aan de pols als het gaat om actuele ontwikkelingen en onderhouden intensief contact met de sleutelspelers in de sector. Hierdoor zijn we snel in staat om klantvragen te doorgronden en potentiƫle kandidaten te identificeren.