Novesta en vastgoed

Vastgoedvacatures vinden vanzelf hun weg naar Novesta. Wij bemiddelen jaarlijks honderden kandidaten voor functies in bouw en vastgoed op midden- en hoger kaderniveau. Bent u de volgende die wij aan een baan in vastgoed helpen? Voor functies op management- of directieniveau bent u bij ons aan het juiste adres.

Het is u wellicht opgevallen dat we momenteel te maken hebben met een ruim aanbod vacature vastgoed. Dit geldt voor bouw en vastgoed maar en niet altijd voor overige sectoren in de arbeidsmarkt. Nog altijd een grote kans op een baan in vastgoed, maar weet u nog wel wat het beste bij u past? Wij zijn u graag van dienst bij uw zoektocht naar een kaderfunctie in vastgoed. Wij streven ernaar u te bemiddelen voor een functie op uw niveau, in een omgeving waar uw talenten optimaal tot hun recht komen.

Ruim aanbod in het aantal vacatures

We hebben momenteel te maken met een dynamische arbeidsmarkt. Men wisselt vaker van baan in vastgoed, maar ook in andere sectoren dan de bouw is de mobiliteit hoger dan anders. In de nabije toekomst zal dit naar verwachting niet veranderen. Dit heeft alles te maken met de vergrijzing die heeft veroorzaakt dat er meer kandidaten in vastgoed uitstromen dan er instromen. Een andere reden dat u een ruim aantal functies in vastgoed aantreft, heeft te maken met de economische stagnatie. Een neergang van de economie veroorzaakt een lagere bouwproductie. De vraag naar bouw- en vastgoedpersoneel blijft bestaan. Bent u op zoek naar een baan in vastgoed op kaderniveau? Novesta is thuis in de bouwbranche en kan u zeker voor een functie in vastgoed bemiddelen.

Functies in vastgoed voor kaderpersoneel

De volgende vastgoedfuncties treft u regelmatig bij ons aan: directeur vastgoed, hoofd vastgoed of een projectontwikkelaar vastgoed. Doorlopend staan ruim 50 vacatures voor midden- en hoger kaderpersoneel open. Voor vastgoedfuncties op dit niveau zijn wij uw ideale partner.

De ideale bemiddelingspartner

Wij nemen graag contact met u op, als u functies ambieert op midden- en hoger kaderniveau. Hiervoor zijn aanvullende gegevens noodzakelijk, die wij uiteraard zeer vertrouwelijk in behandeling nemen. Voor een indruk van onze actuele vastgoedfuncties treft u hieronder een overzicht aan.