Manager vastgoed

Wie een vacature voor manager vastgoed ambieert, komt vanzelf bij Novesta terecht. Wij hebben ons gespecialiseerd in het bemiddelen van personeel voor de bouw- en vastgoedbranche. Sinds jaar en dag fungeert Novesta in bouw en vastgoed als dé partner voor personen die op zoek zijn naar functies op management- of directieniveau. Het aanbod in vacatures is tegenwoordig sterk afgenomen. Als u voor Novesta kiest, helpen wij u in uw zoektocht naar de vacature voor manager vastgoed die het beste bij u past.

De manager vastgoed is minder vaak nodig

De laatste jaren wordt er minder gebouwd. Niet zo vreemd in tijden van economische stagnatie. Logischerwijs daalt het aanbod in vacatures voor een manager vastgoed. U ziet vervolgens de vacature voor manager vastgoed minder vaak voorbij komen. Een andere reden die ervoor zorgt dat de manager vastgoed minder vaak nodig is, heeft te maken met de toenemende vergrijzing. De komende jaren gaan er minder mensen met pensioen, men werkt langer door. Daarnaast zie je een instroom van de opleiding komen. Steeds vaker constateert men dat vacatures voor een manager vastgoed lminder frequent voor komen en langer openstaan. Voor u betekent dit, dat u minder garantie heeft op het vinden van een geschikte baan als manager vastgoed. Er zijn immers minder vacatures om uit te kiezen. De arbeidsmarkt kenmerkt zich dan ook door minder dynamiek. Men is voorzichtig als het gaat om nieuwe functies, er wordt minder snel gewisseld van werkgever. Deze trend is niet slechts waarneembaar in de bouwbranche. Ook in andere sectoren zien we een soortgelijke ontwikkeling. Dat u minder om uit te kiezen heeft, wil niet zeggen dat het automatisch makkelijker wordt. Als u op zoek bent naar een functie op kaderniveau, is het daarom goed te weten dat u bij Novesta een goede kans maakt om deze te vinden.

Een vacature voor manager vastgoed staat minder vaak open

De manager vastgoedvacature komt regelmatig bij ons voor. Bij Novesta staan doorlopend ruim 30 vacatures op midden- en hoger kaderniveau open. U kunt hierbij onder meer denken aan vacatures voor een manager vastgoed, directeur vastgoed, hoofd vastgoed of een project ontwikkelaar vastgoed. Een manager vastgoed vindt in Novesta kortom een de ideale bemiddelingspartner.

De bemiddelingsexpert voor manager vastgoedfuncties

Als u als manager vastgoed een nieuwe uitdaging zoekt, treden wij graag met u in contact. Er zijn eerst aanvullende gegevens nodig, die uiteraard discreet zullen worden behandeld. Hieronder volgt een vacatureoverzicht. Staat uw manager vastgoedvacature ertussen?