Infra-vacature bij Novesta

Wie een infra-vacature op kaderniveau wenst te vinden, stopt zijn zoektocht bij Novesta. Wij zijn specialist in de bouwsector, en bemiddelen regelmatig kaderpersoneel voor een infra-vacature op maat. Jaarlijks helpen wij honderden personen aan een functie in de bouw op midden- en hoger kaderniveau. Indien u een functie op dit niveau ambieert, zijn wij uw ideale bemiddelingspartner.

De infra-vacature komt vaak voorbij

De infra-vacature komt frequent voorbij. Dit zal u ongetwijfeld opgevallen zijn. Deels heeft dit te maken met de toestand van de huidige economie. Er wordt meer gebouwd, de vraag naar bouwpersoneel stijgt, en als gevolg hiervan ziet u ook de infra-vacature vaker verschijnen. De toenemende vergrijzing heeft ook grote invloed in het stijgende vacatureaanbod. Overigens is het ruime aanbod in het aantal vacatures niet inherent aan de bouwsector. Het is een ontwikkeling die in de gehele arbeidsmarkt te bemerken is. Het resultaat is dat niet alleen de infra-vacature vaker openstaat, maar ook andere vacatures. De huidige arbeidsmarkt is momenteel dynamisch. Men wisselt vaker van werkgever en kiest daarbij voor meer uitdagende banen. Een voordeel voor u: meer vacatures genereren meer kansen op het vinden van de ideale baan. Bent u op zoek naar een infra-vacature op kaderniveau? Als u door de bomen het bos niet meer ziet, zijn wij u graag van dienst. Wij vinden voor u de meest geschikte infra-vacature bij een opdrachtgever waar u zich thuis voelt.

Een infra-vacature op kaderniveau

De infra-vacature die Novesta gewoonlijk behandelt, betreft de infra-vacature op directie-, staf- of bestuursniveau. Ook de infra-vacature voor projectleider of senior projectengineer infra kunt bij ons aantreffen. Onze opdrachtgevers zijn projectontwikkelaars, woning corporaties, bouwmanagementbureaus en gemeentes. Wist u dat wij een constant aantal van ruim 50 vacatures voor midden- en hoger kaderpersoneel hebben openstaan? Hiertussen bevindt zich altijd wel een infra-vacature.

De infra-vacature, iets voor u?

Voor een infra-vacature op kaderniveau is Novesta de ideale bemiddelingspartij. Indien u ons wat aanvullende gegevens toestuurt, nemen wij graag contact met u op. We zullen zeer vertrouwelijk met uw gegevens omgaan. Hier kunt u direct zien bij welke opdrachtgever er momenteel een infra-vacature openstaat.