GWW-vacature op kaderniveau

Indien u op zoek bent naar een GWW-vacature op kaderniveau, komt u vanzelf bij Novesta terecht. Novesta is expert in de bouwbranche. Een GWW-vacature is regelmatig bij ons vacant. Wij helpen jaarlijks honderden personen op midden- en hoger kaderniveau aan een passende functie in de bouw. U kunt de volgende zijn, die wij voor een GWW-vacature op dit niveau bemiddelen.

De GWW-vacature is vaak vacant

Heeft u het ook gemerkt? De GWW-vacature is vaak vacant. Dit komt niet in de laatste instantie door de bloeiende economie die meer bouwproductie veroorzaakt. Er is nog een reden waarom u de GWW-vacature vaak aantreft: de vergrijzingsgolf. De komende jaren zullen er meer bouwkundigen met pensioen gaan dan er instromen op de arbeidsmarkt. Toch is de personeelskrapte niet inherent aan de bouw. In de hele arbeidsmarkt ondervindt men een flinke stijging in het aantal vacatures. Dit heeft weer als resultaat dat de arbeidsmarkt volop in beweging is. Personeel kiest vaker voor een andere werkgever. Er worden uitdagender functies geambieerd. Wat de mobiliteit in de bouw betreft: die ligt op het landelijke gemiddelde. Wat betekenen voornoemde ontwikkelingen voor u? In de eerste plaats heeft u door de vacaturestijging uiteraard meer kans op het vinden van de juiste GWW-vacature. Het kan echter ook zijn dat u behoefte heeft aan een deskundige bemiddelingspartner. In dat geval is Novesta u graag van dienst. Als u een functie op staf-, directie- of bestuursniveau ambieert, zijn wij de ideale partij. Wij zijn thuis in de bouw en kunnen u uitstekend bemiddelen voor een GWW-vacature op kaderniveau.
 

De GWW-vacature die Novesta frequent behandelt

De meest behandelde GWW-vacature bij Novesta, is de vacature op directie-, staf- of bestuursniveau. U kunt ook denken aan een vacature voor een projectleider. Een ander voorbeeld van een GWW-vacature is bijvoorbeeld de vacature voor een (adjunct) directeur Beton- en Waterbouw. Tot onze klantenkring bevinden zich projectontwikkelaars, corporaties, bouwmanagementbureaus en gemeentes. Wist u dat wij constant ruim 50 vacatures voor midden- en hoger kaderpersoneel hebben openstaan? Hiertussen bevindt zich altijd wel een GWW-vacature.

Een GWW-vacature die bij u past

Als u een GWW-vacature op kaderniveau ambieert, komen wij graag met u in contact. U dient ons dan eerst wat aanvullende gegevens toe te sturen, die wij uiteraard zeer vertrouwelijk in behandeling zullen nemen. Hier ziet u of er een GWW-vacature vacant is.