Een vastgoedvacature bij Novesta

Bij Novesta is een vastgoedvacature snel gevonden. Wij zijn specialist in het bemiddelen van personen in bouw en vastgoed op midden- en hoger kaderniveau. Tegenwoordig is er ruim aanbod van banen: een vastgoedvacature verschijnt regelmatig. U heeft dus nog altijd veel mogelijkheden. Weet u welke vastgoedvacature het beste bij u past? Novesta streeft ernaar personen te helpen aan een kaderfunctie bij een opdrachtgever waar ze zich thuis voelen. Indien u een functie op management- of directieniveau ambieert, is Novesta de bemiddelingspartner bij uitstek.

De vastgoedvacature verschijnt frequent

De vastgoedvacature komt vaak voor. Goed nieuws voor u, als u hiernaar op zoek bent. Dat de vastgoedvacature veel voorkomt is geen toeval. Het heeft in eerste instantie te maken met zich herstellende economie die steeds meer bouwproductie veroorzaakt. In tweede instantie hebben we te maken met de vergrijzing: er gaan meer bouwkundigen met pensioen dan er starten op de arbeidsmarkt. Deze trends zijn typerend voor de gehele arbeidsmarkt, die volop in beweging is. De mobiliteit in de bouwbranche ligt op het landelijke gemiddelde. Als u op zoek bent naar een vastgoedvacature, kunt u rustig de tijd nemen om uit te vinden welke vastgoedvacature het beste bij u past. Toch kan dit best nog een uitdaging zijn. Novesta kan bijstaan u in uw zoektocht. Wij zijn thuis in bouw en vastgoed en hielpen al honderden kandidaten voor u aan een kaderfunctie in de bouwbranche. Als u een functie op dit niveau wenst te vinden, zijn wij de ideale partij.

De vastgoedvacature die bij u past

De vastgoedvacature die bij Novesta gewoonlijk uitgezet wordt, betreft doorgaans een functie op management- of directieniveau. U kunt hierbij denken aan vacatures voor een directeur vastgoed, hoofd vastgoed of een project ontwikkelaar vastgoed. Vastgoedvacatures staan open bij middelgrote- en grote bouwbedrijven. Dit kunnen projectontwikkelaars, corporaties, bouwmanagementbureaus of gemeentes zijn. Wist u dat er bij Novesta een constant aantal van ruim 50 vacatures voor kaderpersoneel openstaat?

De vastgoedvacature die u ambieert

Wij nemen graag contact met u op, als u op zoek bent naar een vastgoedvacature op midden- of hoger kaderniveau. Hiervoor zijn wel aanvullende gegevens nodig, die wij discreet in behandeling zullen nemen. Wilt u een indruk krijgen van de vastgoedvacature die doorgaans bij ons openstaat? Hieronder treft u een actueel vacatureoverzicht.