Voor een vacature in vastgoed komt u al snel bij Novesta terecht. Een goede zaak, want wij zijn gespecialiseerd in bouw en vastgoed. Voor dit deel van de arbeidsmarkt hebben wij al honderden personen voor u bemiddeld voor een passende vacature in vastgoed. Bent u op zoek naar een functie in deze branche? Wij zijn u als specialist graag van dienst als u door het huidige aanbod de juiste baan niet meer dreigt te zien. In het ruime vacatureaanbod, kiezen wij voor u nét de juiste, speciale vacature in vastgoed uit.

De vacature in vastgoed komt regelmatig voor

Wanneer de economie floreert, wordt er meer gebouwd. Logischerwijs stijgt het aanbod in bouwvacatures, en komt ook de vacature in vastgoed vaker voor. Er is nog een ontwikkeling in de bouwbranche gaande die het vacatureaanbod voor vastgoed doet groeien: de toenemende vergrijzing. Er zullen de komende jaren meer bouwkundigen met pensioen gaan dan er van school komen. Het komt steeds vaker voor dat er een vacature in vastgoed geruime tijd open blijft staan. Voor u, die op zoek is naar een vacature in vastgoed, heeft dit een voordeel. U heeft namelijk meer keuzeruimte. Dit geeft u de kans om selectiever te zijn. Als specialist en kenner van bouw en vastgoed, willen wij u graag bijstaan in uw keuze voor de juiste vacature in vastgoed. Overigens is voornoemde arbeidsmarktkrapte niet inherent aan de bouwsector. Ook in overige sectoren van de arbeidsmarkt wordt een vergelijkbare trend geconstateerd.

De overheersende vacature in vastgoed

Bij Novesta moet u voor een vacature in vastgoed vooral denken aan een functie voor midden- en hoger kaderpersoneel. Wij hebben bijvoorbeeld regelmatig vacatures voor een directeur vastgoed, hoofd vastgoed of een projectontwikkelaar vastgoed openstaan. Voor een bouwvacature op management- en directieniveau is Novesta dan ook de partner bij uitstek. Wij hebben doorlopend vacatures op midden- en hoger kaderniveau.

Uw specialist voor een vacature in vastgoed

Als u op zoek bent naar een geschikte partner die u helpt aan de bij u passende vacature in vastgoed, komen wij graag met u in contact. Wij zullen uw gegevens discreet behandelen. De vacatures vastgoed vindt u op onze vacaturepagina.