Wenst u informatie over een marktconform salaris in de bouw? Wij zijn u graag van dienst. Advies over een marktconform salaris in de bouw wordt in eerste instantie gegeven aan kandidaten of opdrachtgevers die al met Novesta in contact staan.

Een passend salaris in de bouw

Wij kunnen ons voorstellen dat u voor de door u geambieerde baan op maat minimaal een marktconform salaris in de bouw wenst te ontvangen. Het is echter niet altijd voor iedereen even helder wat een marktconform salaris in de bouw is. Wij kunnen u voor alle voorkomende kaderfuncties in de bouwsector inzicht geven in wat een marktconform salaris voor de desbetreffende functie is.

Een salaris in de bouw waar u tevreden mee bent

Wat zou u minimaal aan salaris in de bouw mogen verdienen? Het antwoord hierop is van vele factoren afhankelijk. Enerzijds hangt dit af van de opdrachtgever. Anderzijds van uw persoonlijke expertise, ervaringsachtergrond en mate van verantwoordelijkheid. Door uw salaris in de bouw te vergelijken met het salaris van anderen in een soortgelijke functie, verkrijgt u meer inzicht. Uiteraard kunnen wij u hiermee van dienst zijn. Dit geeft een goede eerste indruk, maar daarmee is natuurlijk niet alles gezegd. De hoogte van een salaris in de bouw is namelijk van verschillende factoren afhankelijk.

Om u goed te kunnen informeren over wat een gangbaar salaris in de bouw is, hebben wij aanvullende gegevens van u nodig. Deze gegevens zullen wij uiteraard zeer vertrouwelijk behandelen. Wij zullen vervolgens contact met u opnemen, en met u doornemen of het door u gewenste salaris in de bouw reëel is voor de functie die u ambieert.

U prefereert een beter salaris in de bouw

Als u ontdekt dat u een minder dan marktconform salaris in de bouw verdient, zou dit voor u een motivatie kunnen zijn om op zoek te gaan naar een functie met een beter passend salaris. In de bouwsector bemiddelen wij u graag voor een functie die zowel inhoudelijk als qua inkomen tegemoet komt aan uw wensen. Novesta heeft zich gespecialiseerd in het bemiddelen van personen voor vacatures op midden- en hoger managementniveau, directieniveau of bestuursniveau. Als u op dit niveau inzetbaar bent, treden wij graag met u in contact.