Directie vacatures

Wie een functie in de bouwbranche ambieert op management of directieniveau doet er goed aan Novesta in te schakelen. Sinds jaar en dag bemiddelt Novesta personen voor directie vacatures in bouw en vastgoed. Als kenner van dit segment van de arbeidsmarkt helpen wij u graag bij het vinden van passende directie vacatures. Tegenwoordig is het vacatureaanbod onder invloed van de economische neergang gedaald. Er wordt kritisch gekeken bij het werven en selecteren van het juiste personeel. Novesta is de ideale partner om u bij te staan in uw zoektocht naar directie vacatures.

Directie vacatures komen nog altijd voor 

In tijden van economische stagnatie wordt er minder gebouwd, waardoor er logischerwijs minder behoefte ontstaat aan bouwpersoneel. Directie vacatures komen dan ook minder vaak voor. Mede door de vergrijzingsgolf gaan er meer bouwkundigen met pensioen. Tevens is er een geringe instroom van nieuwe bouwkundigen op de arbeidsmarkt. Directie vacatures komen regelmatig voor en staan ook langer open. U heeft vervolgens minder directie vacatures waar u uit kunt kiezen. Voornoemde trends gelden niet alleen voor de bouwbranche, maar zijn kenmerkend voor de gehele arbeidsmarkt. Het gevolg is dat de arbeidsmarkt die langzaam reageert. Men is geneigd sneller van werkgever te wisselen. Het nadeel van een kleiner aanbod directie vacatures kan zijn dat het lastiger wordt om de juiste keuze te maken. Novesta biedt dan de oplossing. De consultants van Novesta kunnen u adviseren bij het maken van een nieuwe stap in uw carrière. Wij hebben ons gespecialiseerd in het bemiddelen van personeel op midden- en hoger kaderniveau.

Directie vacatures bij Novesta

Wist u dat wij een continu aantal van ruim 30 vacatures voor midden- en hoger kaderpersoneel hebben openstaan? Onder deze vacatures bevinden zich onder meer de volgende directie vacatures: directeur vastgoed, hoofd vastgoed, algemeen directeur, commercieel directeur of technisch directeur. Voor directie vacatures is Novesta kortom uw ideale bemiddelingsexpert. Deze functies staan open bij middelgrote- en grote bouwbedrijven.

Novesta, uw bemiddelingsexpert voor directie vacatures?

Wij willen graag nader kennis met u maken, als u op zoek bent naar directie vacatures in bouw en vastgoed. Wij hebben eerst wat aanvullende informatie van u nodig. Deze gegevens zullen vertrouwelijk behandeld worden. Hieronder treft u een overzicht aan van een selectie directie vacatures.