Directeur gezocht

De directeur wordt regelmatig gezocht. Is de functie van directeur op uw lijf geschreven? Dan komt u Novesta vanzelf tegen. Wij zijn specialist in de bouwbranche en bemiddelen jaarlijks honderden personen voor het midden- en hoger kader. Als u wilt weten of u de directeur bent die gezocht wordt door Novesta, raden wij u aan onze vacatures te bekijken. Onderaan de pagina kunt u meteen zien bij welke van onze opdrachtgevers er momenteel een directeur gezocht wordt.

Algemeen-, technisch- en commercieel directeur vaker gezocht

De directeur wordt regelmatig gezocht. Momenteel kenmerkt de arbeidsmarkt zich door een stagnatie in het vacatureaanbod. Als u op zoek bent naar een vacature, heeft u dus minder garantie om te vinden wat u zoekt. Zowel de algemeen-, technisch- als commercieel directeur wordt minder vaak gezocht. Enerzijds blijft de personeelsvraag constant door tal van oorzaken. Anderzijds hebben we te maken met een vergrijzingsgolf. Als gevolg hiervan is de arbeidsmarkt dynamischer dan ooit. Men gaat vaker op zoek naar een nieuwe uitdaging. Men heeft meer kansen op het vinden van een passende baan. Bent u directeur? Heeft u gezocht naar vacatures, maar nog steeds niet datgene gevonden dat aan uw wensen voldoet? Novesta kan u bijstaan in uw keuze. Als bemiddelingsdeskundige in de bouwbranche hebben wij doorlopend vacatures op stafniveau, directeursniveau en bestuursniveau. Een directeur wordt regelmatig gezocht bij Novesta. Een directeur die gezocht heeft op vacatures in de bouw, komt vanzelf bij ons terecht.

Novesta, uw partner?

Regelmatig wordt er door Novesta een directeur gezocht. Dit kan een algemeen directeur, commercieel directeur of technisch directeur zijn. Ook overige vacatures op kaderniveau zijn bij ons regelmatig vacant: wij hebben consequent ruim 50 vacatures openstaan. Als u op kaderniveau bemiddeld wenst te worden, bent u bij ons aan het juiste adres.

Bent u directeur? U wordt gezocht door Novesta!

Zoekt u een vacature op kaderniveau? U heeft grote kans dat u de directeur bent die gezocht wordt door Novesta. Wij komen daarom graag met u in contact. Wij zouden het op prijs stellen als u ons eerst wat aanvullende informatie toestuurt. Uw gegevens worden uiteraard zeer vertrouwelijk behandeld. Hier vindt u een overzicht van onze vacatures.