Bouwvacature op maat

Novesta is thuis in elke bouwvacature. Sinds vele jaren bemiddelen wij honderden mensen in de bouw. Bent u bouwkundige en zoekt u een bouwvacature op maat? Dan is Novesta een geschikte partij voor u. Het zoeken naar die ene speciale bouwvacature is spannend, maar kent ook valkuilen. Ziet u door het huidige aanbod van bouwvacatures nog wel de baan die het beste bij u past? Novesta is thuis in deze markt. Samen met u bepalen wij graag welke bouwvacature voor u het meest geschikt is. Vooral voor functies op management- of directieniveau is Novesta voor u dé partner op de arbeidsmarkt.

Het verloop van de bouwvacature

De huidige afname in bouwvacatures wordt bepaald door een aantal trends. Als de economie stagneert wordt er minder gebouwd. Er zal dan minder snel een bouwvacature ontstaan. De vergrijzing van de bevolking zorgt nog altijd voor een groot deel van de vraag naar een bouwvacature. Wel zien we dat er steeds minder bouwkundigen uitstromen dan instromen, waardoor het personeelsbestand niet aantrekt. De bouwvacature zijn minder in aantal en door economische onderzekerheid blijft een steeds groter deel van de vacatures langer openstaan. Door een ruimere arbeidsmarkt verandert echter ook de dynamiek van de bouwvacature. Bouwkundigen blijven langer bij hun huidige baas, kiezen voor zekerheid. Deze trend is overigens op de gehele arbeidsmarkt waarneembaar. De mobiliteit in de bouw, oftewel het switchen van werkgever, ligt voor de bouwnijverheid momenteel op een landelijk gemiddelde. De bouwvacature treft men niet alleen aan bij een bouwbedrijf, maar ook bij een architectenbureau, projectontwikkelaar, corporatie of gemeente.

De bouwvacature bij Novesta

De bouwvacature die bij Novesta het meest voorkomt, is de vacature voor algemeen directeur, commercieel directeur, technisch directeur en hoofd productie. Ook de bouwvacature op managementniveau ziet men veel bij ons: projectleider, bedrijfsleider of hoofd bedrijfsbureau. De gemiddelde bouwvacature is een functie bij een middelgroot- of groot bouwbedrijf. Wij werken tevens regelmatig voor een projectontwikkelaar, corporatie, bouwmanagementbureau of gemeente. Wij hebben doorlopend minimaal 30 keer een bouwvacature op midden- en hoger kader in bouw en vastgoed.

Novesta, uw partner?

Zoekt u een partner bij uw zoektocht naar de geschikte bouwvacature? Dan komen wij graag met u in contact. Graag ontvangen wij dan uw gegevens, die wij zeer vertrouwelijk zullen behandelen.