Bouwpersoneel gezocht

Sinds jaar en dag vinden een groot aantal bouwkundigen dankzij Novesta een baan in de bouw. Wij zijn thuis in de bouwsector, en expert in het bemiddelen van bouwpersoneel voor het midden- en hoger kader. Tegenwoordig is er een geringer aantal vacatures voor bouwpersoneel vacant. Bouwpersoneel heeft dus minder opties voor het vinden van een uitdagende functie. Het geringere vacatureaanbod maakt het zoeken van een geschikte functie voor bouwpersoneel niet persé eenvoudiger. Weet u nog wel welke functie het beste bij u past? Indien u banen op management- of directieniveau ambieert is Novesta een geschikte partij om u in de bouwbranche te bemiddelen.

Nog steeds behoefte aan bouwpersoneel

Omdat de economie krimpt, daalt ook de bouwproductie waardoor er steeds minder behoefte is aan bouwpersoneel. Het aantal vacatures voor bouwpersoneel is hierdoor geslonken. Vacatures worden echter niet altijd vervuld, deels door de onzekere markt voor veel bedrijven. Tevens zien we dat er meer bouwkundigen met pensioen gaan en er nog altijd minder nieuwe bouwkundigen van de opleiding komen. Bouwpersoneel heeft hierdoor meer kans op een baan, aangezien er een ruim aanbod van vacatures zijn om uit te kiezen. Voornoemde ontwikkelingen beïnvloeden niet alleen de bouwbranche, maar de gehele arbeidsmarkt. Personeel gaat vaker op zoek naar een nieuwe werkgever, en kiest steeds meer voor zekerheid en vastigheid. De mobiliteit van bouwpersoneel is hoog en zit op het landelijke gemiddelde. Bent u op zoek naar een uitdagende baan op midden- of hoger kaderniveau? Novesta is als specialist in de bouwbranche uw ideale bemiddelingspartner. Onder onze opdrachtgevers bevinden zich bouwbedrijven, architectenbureaus, projectontwikkelaars en woning corporaties.

Novesta’s vacatures voor bouwpersoneel

Wij bemiddelen voornamelijk bouwpersoneel voor de functies projectleider, bedrijfsleider, hoofd bedrijfsbureau, technisch directeur, commercieel directeur en algemeen directeur. Deze functies staan open bij middelgrote- en grote bedrijven. Wij doen ook zaken met projectontwikkelaars, woning corporaties, bouwmanagementbureaus en gemeentes. Bouwpersoneel op management- en directieniveau vindt een thuis bij Novesta: wij hebben doorlopend meer dan 30 bouwvacatures in de bouwbranche openstaan.

De partner voor bouwpersoneel voor midden- en hoger kader

Novesta is dé partner voor bouwpersoneel voor het midden- en hoger kader. Als u ons wilt inschakelen komen we graag met u in contact. We ontvangen dan graag wat aanvullende gegevens van u, die we uiteraard vertrouwelijk zullen behandelen. Hier vindt u een overzicht van onze actuele vacatures.