Bouw detachering

In de bouw detachering heerst een gunstig klimaat voor personen die een functie in de bouw zoeken. Het vacatureaanbod is dusdanig groot, dat er vaak een garantie is op het vinden van de baan die u in de bouw detachering zoekt. Wie in de bouw detachering een functie op midden- of hoger kaderniveau ambieert, komt vanzelf Novesta tegen. Het bemiddelen van kaderpersoneel in de bouwbranche is onze specialiteit. Als u door het ruime aantal vacatures in de bouw detachering het overzicht dreigt te verliezen, heeft u misschien behoefte aan een deskundige bemiddelingspartner. Voor vacatures op management- of directieniveau is Novesta de ideale partij.

Aantal vacatures in bouw detachering blijft bestaan

Er gaan regelmatig vacatures in de bouw detachering om. Ondanks het feit dat de economie is gestagneerd de laatste jaren. Er wordt minder gebouwd en vervolgens daalde het aantal vacatures dat in de bouw detachering aangeboden wordt. In de tweede plaats hebben we in Nederland te maken met een vergrijzingsgolf. Overigens zijn deze ontwikkelingen niet alleen van invloed in de bouw detachering, maar in alle sectoren van de arbeidsmarkt. Vacatures staan dus niet alleen in de bouw detachering vaker en langer open. Het gevolg is dat de arbeidsmarkt volop in beweging is. Personeel in de bouw detachering, maar ook in overige sectoren, wisselt vaker van werkgever. Men kiest daarbij voor meer uitdagende functies. De mobiliteit in de bouw ligt ongeveer op het landelijke gemiddelde. Bent u ook op zoek naar een nieuwe uitdaging in de bouwbranche? Op midden- en hoger kaderniveau is Novesta de bemiddelingspartner bij uitstek.

Bouw detachering op kaderniveau

Ambieert u in de bouw detachering functies op midden- en hoger kaderniveau, neem dan eerst een kijkje bij Novesta. De meest voorkomende vacatures zijn die van technisch-, commercieel- of algemeen directeur. Een functie als projectleider kunt u in de bouw detachering ook veelvuldig treffen. Onze klanten zijn grote en middelgrote bouwbedrijven, projectontwikkelaars, corporaties, bouwmanagementbureaus of gemeentes. Novesta heeft consequent minimaal 50 vacatures op midden- en hoger kaderniveau openstaan.

Novesta, uw keuze?

In de bouw detachering treft u veel vacatures. Voor vacatures op kaderniveau echter, moet u bij Novesta zijn. Wij nemen graag contact met u op. Hiervoor zijn echter wel eerst aanvullende gegevens gegevens nodig. Hieronder kunt u op basis van ons vacatureoverzicht beslissen of onze vacatures beter bij u aansluiten dan de functies die u tot nu toe in de bouw detachering aantrof.