Novesta is thuis in bouw en vastgoed. Als u een ervaren projectontwikkelaar bent, komt u ons vroeg of laat tegen. Wij staan in de branche bekend als de expert in het bemiddelen van personen in de bouw op midden- en hoger kaderniveau. Functies op management- en directieniveau worden regelmatig door ons ingevuld. Als u als projectontwikkelaar een bemiddelingspartner zoekt, is Novesta voor u de ideale partij. Wij hebben regelmatig een vacature voor projectontwikkelaar openstaan.

De projectontwikkelaar is regelmatig nodig

Het gaat steeds beter met de economie. Er wordt zelfs weer plannen gemaakt voor nieuwe projecten. We zien naast de eerder ontstane nieuwe wijken noodzakelijke uitbreidingen en herontwikkelingsprojecten gedaan. Het is geen toeval dat u de vacature voor projectontwikkelaar regelmatig aantreft. Daarnaast speelt de vergrijzing ook een rol. De komende tijd zullen er meer bouwkundigen met pensioen gaan dan er van een opleiding komen. De vraag overtreft het aanbod, en u als projectontwikkelaar heeft een ruim aanbod van vacatures waar u uit kunt kiezen. Ervaart u dit als voordeel of nadeel? Het is in ieder geval een feit dat de arbeidsmarkt volop in beweging is. De mobiliteit in de bouw ligt op het landelijke gemiddelde. Novesta kan u een helpende hand bieden als u op zoek bent naar de meest geschikte vacature voor projectontwikkelaar. Wij hielpen al honderden personen voor u aan een kaderfunctie in bouw en vastgoed, en kunnen een projectontwikkelaar goed plaatsen.

De projectontwikkelaar bij Novesta

Als u Novesta kent, weet u dat wij doorgaans minimaal 50 vacatures op midden- of hoger kaderniveau hebben openstaan bij middelgrote- en grote bouwbedrijven, projectontwikkelaars, corporaties, bouwmanagementbureaus en gemeentes. De projectontwikkelaar wordt bij ons regelmatig geplaatst. Wij behandelen veelal functies op directie-, management- en bestuursniveau. Voorbeelden van functies die ook regelmatig vacant zijn: hoofd projectontwikkeling, projectleider of projectmanager.

De vacature voor een projectontwikkelaar

Graag nemen wij contact met u op, als u als projectontwikkelaar aan de slag wilt. Hiervoor zijn aanvullende gegevens nodig, die we natuurlijk discreet zullen behandelen. U treft hieronder een vacatureoverzicht. Als u een functie voor een projectontwikkelaar ziet openstaan die uw interesse heeft, neem dan vooral contact op. Wij zullen u graag van nadere informatie voorzien.