Dankzij het ruime aanbod van vacatures bij corporaties en overige bedrijven in de arbeidsmarkt, is het tegenwoordig aantrekkelijk geworden een passende baan te vinden. Als u op zoek bent naar een vacature bij corporaties, kan Novesta u hiervoor goed bemiddelen. Wij zijn specialist in de bouwsector. Wij hebben al duizenden personen voor u bemiddeld voor een geschikte vacature bij corporaties.

Personeelsvraag voor vacature bij corporaties blijft gelijk

De arbeidsmarkt is volop in beweging. U treft regelmatig een vacature bij corporaties, maar ook buiten de bouwsector zijn functies vaker vacant. Dankzij de stagnerende economie is de bouwproductie gedaald. Er is minder behoefte aan bouwpersoneel. De vacature bij corporaties staat regelmatig open. Het vacatureaanbod bij corporaties wordt mede beïnvloed door de toenemende vergrijzing. De komende jaren zullen er meer bouwkundigen met pensioen gaan dan er starten. Naar verwachting zal een vacature bij corporaties de komende jaren langer openstaan. Voor u betekent dit dat u meer mogelijkheden om een passende baan te vinden. Voornoemde ontwikkelingen veroorzaken nu al dat men vaker van werkgever wisselt. Men kiest voor meer uitdagende functies. De mobiliteit in de bouw zit overigens op het landelijke gemiddelde. Bent u ook op zoek naar een vacature bij corporaties? Dan is het goed om te weten dat u voor functies op kaderniveau bij Novesta de meeste kans van slagen heeft. Wij hebben ons gespecialiseerd in het bemiddelen van personeel op midden- en hoger kaderniveau. Als u op dit niveau een functie ambieert, bent u thuis bij Novesta.

De vacature die bij diverse corporaties frequent openstaat

Voor welke specifieke vacature schakelen corporaties Novesta meestal in? De vacature die bij corporaties op kaderniveau openstaat. U kunt hierbij denken aan een vacature hoofd bedrijfsbureau, projectleider, commercieel-, technisch- of algemeen directeur of overige functies op midden- en hoger kaderniveau. Tot onze klantenkring behoren ook middelgrote- en grote bouwbedrijven, projectontwikkelaars, bouwmanagementbureaus en gemeentes.

Bemiddeld worden door Novesta

Zoekt u een functie op kaderniveau? Voor een vacature bij corporaties is Novesta uw ideale bemiddelingspartner. Als u dit ook ziet zitten, ontvangen wij graag wat aanvullende gegevens. Hierna nemen wij graag contact met u op. We zullen uw gegevens uiteraard discreet behandelen. Hieronder ziet u in het vacatureoverzicht bij welke corporaties er momenteel een kaderfunctie openstaat.