Novesta, afgeronde opdrachten

Wie op zoek gaat naar een vacature bij een corporatie, komt algauw Novesta tegen. Dit is niet vreemd, aangezien wij specialist in de bouwsector zijn. Jaarlijks bemiddelen wij een groot aantal personen voor een baan op kaderniveau. Bent u de volgende? Voor een vacature bij een corporatie zijn wij uw ideale bemiddelingspartner.

De vacature bij een corporatie is regelmatig vacant

In de gehele arbeidsmarkt is een stagnatie in het aantal vacatures waar te nemen. De vacature bij een corporatie is regelmatig vacant. Deels is dit te verklaren aan de hand van de ontwikkelingen in de economie. Als er minder gebouwd wordt, daalt immers ook de vraag naar bouwpersoneel. Er is dan minder behoefte aan geschikte kandidaten voor een vacature bij een corporatie. Een andere reden waarom er toch een ruim aanbod van vacature corporatie openstaan, heeft te maken met het feit dat er meer personeel uitstroomt dan instroomt. De oorzaak hiervoor ligt in de toenemende vergrijzing. Er gaan meer bouwkundigen met pensioen. Hierdoor staat de vacature bij een corporatie ook vaker open. Door voornoemde ontwikkelingen is de arbeidsmarkt veel in beweging is. Men wisselt vaker van werkgever en kiest voor uitdagende banen. Meer vacatures veroorzaken meer kansen. De kans dat u een op uw lijf geschreven vacature bij een corporatie aantreft, is groter dan ooit. Toch kan het zijn dat u zich voor een vacature bij een corporatie liever laat bemiddelen door een deskundige met een groot netwerk. In dat geval zijn wij u graag van dienst. Wij vinden voor u dé vacature bij een corporatie, bij een opdrachtgever waar u zich thuis voelt.

Novesta’s vacature bij een corporatie

Wist u dat er bij ons doorlopend ruim 50 vacatures vacant zijn? Een vacature bij een corporatie staat hier regelmatig tussen. Vacatures voor algemeen-, technisch- of commercieel directeur, projectmanager, en hoofd bedrijfsbureau komen regelmatig voor. De vacature bij een corporatie kan een functie als projectontwikkelaar, projectleider of overige functie op midden- en hoger kaderniveau zijn. Wij doen zaken met projectontwikkelaars, corporaties, bouwmanagementbureaus en gemeentes. De vacature bij een corporatie is daarom bepaald niet zeldzaam bij ons.

Uw ideale vacature bij een corporatie

Wij zoeken graag contact met u, als u bemiddeld wilt worden voor een vacature bij een corporatie. Graag ontvangen wij eerst aanvullende gegevens, die we uiteraard discreet zullen behandelen. Hieronder vindt u een vacatureoverzicht. U kunt direct reageren op een vacature bij een corporatie die u aanspreekt.