Novesta, afgeronde opdrachten

Novesta is thuis in de bouwbranche. Als specialist in dit gedeelte van de arbeidsmarkt, bieden wij werk voor UTA-personeel op midden- en hoger kaderniveau. Zoals u wellicht gemerkt zult hebben, staan er momenteel nog altijd vacatures voor UTA-personeel open. Dit betekent niet altijd dat het makkelijker is geworden om voor UTA-personeel een geschikte baan te vinden. Jaarlijks helpen wij een groot aantal personen aan een passende baan in bouw en vastgoed. Indien u vacatures voor UTA-personeel zoekt op midden- en hoger kaderniveau is Novesta dan ook uw ideale bemiddelingspartner.

De vraag naar UTA-personeel aanwezig

De economie groeit nagenoeg niet en hierdoor daalt ook de bouwproductie. De  consequentie hiervan is dat ook de vraag naar UTA-personeel afneemt. U ziet vacatures voor UTA-personeel minder vaak voorbij komen. Dat het aantal vacatures voor UTA-personeel stagneert heeft tevens te maken met de vergrijzing, een ontwikkeling die de hele arbeidsmarkt beïnvloedt. UTA-personeel wisselt minder vaak van werkgever. Men kiest eerder voor zekerheid en rust door het tekort aan vacatures. Het is belangrijk dat u selectief te werk gaat bij het vinden van een juiste vacatures voor UTA-personeel. De beperkte hoeveelheid vacatures vormt in zekere zin een beperking. Hoe weet u of u wel de juiste keuze maakt? Voor functies op midden- en hoger kaderniveau biedt Novesta een uitweg. Wij hebben ons gespecialiseerd in het bemiddelen van UTA-personeel in bouw en vastgoed en zijn u graag van dienst bij het maken van de juiste keuze.

Novesta bemiddelt UTA-personeel

Wij bemiddelen UTA-personeel voor middelgrote- en grote bedrijven. Ook bij projectontwikkelaars, woning corporaties, bouwmanagementbureaus en gemeentes staan er vacatures voor UTA-personeel open. Vacatures die bij ons het meest voorkomen, zijn vacatures op management- of directieniveau. Doorlopend hebben wij meer dan 30 vacatures voor midden- en hoger kaderpersoneel vacant.

Novesta: de ideale partner voor UTA-personeel

Voor vacatures op midden- en hoger kaderniveau is UTA-personeel bij Novesta aan het juiste adres. Als u dit ook ziet zitten, komen wij graag met u in contact. Eerst ontvangen we graag wat aanvullende gegevens. Deze gegevens zullen met uiterste discretie behandeld worden. Hieronder vindt u een overzicht van vacatures voor UTA-personeel.