In de vastgoed heeft men regelmatig behoefte aan extra ondersteuning op gebied van kennis of ervaring. Op managementniveau kan een organisatie vervolgens kiezen voor interim vastgoedbeheer. Dit betekent dat men tijdelijk kaderpersoneel contracteert om te voorzien in een bepaalde expertise. Interim vastgoedbeheer wordt uitgevoerd door personen die reeds hun sporen verdiend hebben. Zij zijn expert op een bepaald gebied. Interim vastgoedbeheer wordt altijd toegepast bij functies op directieniveau, of hoger managementniveau.

Interim vastgoedbeheer, wat is de meerwaarde?

Waarom kiest een organisatie soms voor interim vastgoedbeheer? Bij interim vastgoedbeheer zijn managers dusdanig ervaren dat ze vanaf dag één in staat zijn om effectief ingezet te worden voor de functie die ze geacht worden uit te oefenen. Uitdagingen zijn vaak verschillend van aard. Bij interim vastgoedbeheer kan er bijvoorbeeld sprake zijn van crisismanagement. De interim manager houdt zich in dit geval bezig met het acuut oplossen van bepaalde problemen. Bij interim vastgoedbeheer kan de focus ook liggen op verandermanagement. Vaak maakt het bedrijf hierbij een proces van herstructurering door, of wordt interim vastgoedbeheer ingezet voor het begeleiden van fusies of bedrijfsovernames. Bij interim vastgoedbeheer zijn snelheid en kwaliteit kernwaardes.

U heeft behoefte aan interim vastgoedbeheer

Heeft u als organisatie behoefte aan interim vastgoedbeheer? Dan is Novesta uw ideale bemiddelingspartner. Wij bemiddelen voor interim vastgoedbeheer jaarlijks een groot aantal managers in de bouw- en vastgoedbranche. Omdat wij expert in de bouwbranche zijn, zijn wij in staat om de juiste personen te selecteren voor elke uitdaging die zich in vastgoed voordoet. Kwaliteit staat bij ons in het hoogste vaandel. Wij hebben bewezen dat wij voor elke uitdaging op korte termijn de geschikte personen voor interim vastgoedbeheer kunnen selecteren. Als u behoefte heeft aan interim vastgoedbeheer, doet u er goed aan contact op te nemen met Novesta. Wij zullen graag een vrijblijvende afspraak met u maken, of u van aanvullende informatie voorzien.

Interim vastgoedbeheer, uw ambitie?

Is het uw ambitie om interim in vastgoedbeheer te worden ingezet? Novesta is hiervoor de geschikte bemiddelingspartner. In bouw en vastgoed gelden wij al jaren als dé partner voor personen die functies op management- of directieniveau ambiëren. De arbeidsmarkt is tegenwoordig volop in beweging. Er is regelmatig behoefte aan tijdelijke ondersteuning op langere termijn. Kiest u voor Novesta? U kunt zich meteen aanmelden. Voor meer informatie kunt u natuurlijk ook eerst contact met ons opnemen. Onze consultants zijn u graag van dienst.