Novesta, afgeronde opdrachten

Een vastgoedorganisatie heeft soms tijdelijk behoefte aan extra kennis en ervaring. Er kan dan gekozen worden voor het contracteren van interim vastgoedmanagers. Er wordt van interim vastgoedmanagement gesproken wanneer een opdrachtgever in de vastgoed tijdelijk kaderpersoneel inhuurt om te kunnen voorzien in een specifieke expertise. Interim vastgoedmanagers zijn vaak expert op een bepaald gebied en hebben reeds hun sporen verdiend. Functies die interim worden ingevuld zijn altijd functies op directieniveau of hoger managementniveau. Dit is het niveau waarop Novesta opereert.

De meerwaarde van interim vastgoedmanagement

Wat is de meerwaarde van een interim vastgoedmanager? De interim vastgoedmanager is dusdanig ervaren dat hij vanaf dag één in staat is effectief zijn functie uit te oefenen. De uitdagingen kunnen verschillend van aard zijn. Interim vastgoedmanagers kunnen bijvoorbeeld ingezet worden voor crisismanagement en zich bezig houden met het acuut oplossen van specifieke problemen. Er kan ook sprake zijn van verandermanagement. Hierbij kunt u denken aan het herstructureren van een organisatie of het begeleiden van fusies of bedrijfsovernames. Indien een bedrijf gebruik maakt van interim vastgoedmanagers, zijn snelheid en kwaliteit de belangrijkste meerwaardes.

U wilt gebruik maken van interim vastgoedmanagement

Jaarlijks bemiddeld Novesta vele interim vastgoedmanagers voor de bouw- en vastgoedbranche. Door onze jarenlange expertise zijn wij in staat om voor elke uitdaging de geschikte vastgoedmanager te selecteren. Kwaliteit staat hierbij voorop. Wij hebben reeds bewezen dat wij voor elke uitdaging op korte termijn de geschikte interim vastgoedmanager kunnen selecteren. Heeft u behoefte aan interim vastgoedmanagement? Neem dan vooral contact op met Novesta. Wij zullen u graag van meer informatie voorzien, of een vrijblijvende afspraak met u maken.

U bent inzetbaar als interim vastgoedmanager

Indien u een interim in vastgoed wilt worden ingezet, is Novesta uw ideale bemiddelingspartner. Sinds jaar en dag fungeert Novesta in bouw en vastgoed als dé partner voor personen die op zoek zijn naar functies op management- of directieniveau. Tegenwoordig is de arbeidsmarkt volop in beweging en is er veel behoefte aan tijdelijke ondersteuning. Als u voor Novesta kiest, kunt u zich meteen aanmelden. Als u eerst meer wilt weten kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Onze consultants staan u graag te woord.