In alle sectoren van de arbeidsmarkt hebben we te maken met een daling in het aantal vacatures. Hierdoor is de vacature bij een woningstichting minder vaak vacant. Bent u op zoek naar een vacature bij een woningstichting? Wij kunnen u helpen om de best passende vacature bij een woningstichting eruit te lichten. Als u een vacature bij een woningstichting op kaderniveau ambieert, is Novesta uw beste keuze. Wij zijn thuis in bouw en vastgoed, en specialist in het bemiddelen van personen op midden- en hoger kaderniveau.

Vacature bij een woningstichting vaak vacant

De vacature bij een woningstichting komt nog altijd vaak voor. Vreemd misschien als u zich bedenkt dat er dankzij de stagnerende economie minder gebouwd wordt. Daarnaast zorgt de vergrijzingsgolf voor meer vraag naar adequaat personeel in de bouwbranche. De komende tijd zult u de vacature bij de woningstichting wellicht nog vaker voorbij zien komen, want er zullen meer bouwkundigen met pensioen gaan dan er van een opleiding komen. Prettig voor u, als u naar een vacature bij een woningstichting op zoek bent. Of vindt u het juist lastig om de juiste keuze te maken? Novesta kan u bijstaan in uw zoektocht naar de best passende vacature bij een woningstichting. Wij hebben al honderden personen voor u geholpen aan een kaderfunctie in de bouw. Wat ons betreft bent u de volgende.

Een vacature bij een woningstichting op niveau

Wist u dat wij een constant aantal van ruim 50 vacatures op midden- en hoger kaderniveau hebben openstaan? Hier staat altijd wel een vacature bij een woningstichting tussen. Ook voor functies op directie-, staf- en bestuursniveau kunt u door Novesta bemiddeld worden. Dit geldt niet alleen voor een vacature bij een woningstichting. Tussen opdrachtgevers bevinden zich middelgrote- en grote bouwbedrijven, projectontwikkelaars, bouwmanagementbureaus, corporaties en gemeentes.

Een vacature bij een woningstichting, iets voor u?

Indien u een vacature bij een woningstichting op kaderniveau zoekt, komen wij graag met u in contact. Allereerst ontvangen wij graag wat aanvullende gegevens. Wij zullen uw gegevens discreet behandelen. Om een indruk te krijgen van Novesta’s vacature bij een woningstichting, treft u hieronder een actueel vacatureoverzicht aan.