Novesta, afgeronde opdrachten

Het aantal detacheringsbureaus in de bouw is nog altijd groot. Dit heeft te maken met het vacatureoverschot dat de tegenwoordige arbeidsmarkt kenmerkt. Dit is een gunstige ontwikkeling voor personen die naar een functie bij detacheringsbureaus in de bouw op zoek zijn. Als u echter door het grote aanbod detacheringsbureaus in de bouw het overzicht dreigt te verliezen, heeft u misschien behoefte aan een meer gespecialiseerde detacheringsbureau in de bouw. Voor vacatures in de bouw op midden- en hoger kaderniveau moet u bij Novesta zijn.

Aantal detacheringsbureaus in de bouw blijft gelijk

Het stijgende aantal vacatures doet het aantal detacheringsbureaus in de bouw ook stijgen. Enerzijds is dit het gevolg van het herstellen van de economie. Er worden nieuwe projecten gestart en hierdoor is op korte termijn personeel voor detacheringsbureaus nodig. De flexibele vraag naar arbeid zorgt voor een grote vraag naar een detacheringsbureau in de bouw. Anderzijds ziet u steeds meer detacheringsbureaus in de bouw opkomen, omdat er sprake is van een vergrijzingsgolf. De komende jaren zullen er meer bouwkundigen met pensioen gaan dan er zullen instromen. Dit geldt niet alleen voor detacherinsbureaus in de bouw: in alle sectoren van de arbeidsmarkt ondervindt men dezelfde ontwikkeling. Het gevolg is dat de arbeidsmarkt dynamischer is dan ooit. Personen kiezen vaker voor een andere werkgever en voor banen met toekomstperspectief. De mobiliteit ligt voor detacheringsbureaus in de bouw op het landelijk gemiddelde. Zoekt u ook een detacheringsbureau in de bouw? Als u een functie op staf-, directie- of bestuursniveau ambieert, is Novesta uw ideale bemiddelingspartner. Wij hebben al honderden personen voor u op dit niveau bemiddeld. U kunt de volgende zijn.

Detacheringsbureau in de bouw voor kaderpersoneel

Zoekt u een detacheringsbureau in de bouw die zich gespecialiseerd heeft in het bemiddelen van kaderpersoneel? Graag maken wij u erop attent dat Novesta doorgaans ruim 50 vacatures op kaderniveau open heeft staan. De meest voorkomende functies zijn die van technisch-, commercieel- of algemeen directeur. Tot onze klantenkring behoren middelgrote bouwbedrijven, projectontwikkelaars, corporaties, bouwmanagementbureaus of gemeentes.

Novesta, uw ideale partner?

Detacheringsbureaus in de bouw zijn er in overvloed. Maar voor vacatures op midden- en hoger kaderniveau is Novesta uw beste keuze. Als u dit ook vindt, nemen wij graag contact met u op. Hiervoor zijn eerst aanvullende gegevens nodig, die we discreet zullen behandelen. Hieronder treft u onze vacatureoverzicht. U zult zelf ontdekken dat wij niet de gemiddelde detacheringsbureau in de bouw zijn.